Pittsburgh Steelers @Cleveland Browns (Amerikansk fotboll/NFL 10/9)

Pittsburgh Steelers @Cleveland Browns

topplag vs bottenlag kan man förklara denna match i ett nötskal, Pittsburgh Steelers är ett överlägset bättre laget än Cleveland Browns, Cleveland ska hålla sin till basket delen, NFL är de verkligen inte deras starkaste sida om man säger så! Förra säsongen som vann de endast 1 match av 16 möjliga, att torska 15 matcher är riktigt hårt! Medans motståndarna som är Pittsburgh Steelers som förra året gick framåt stenhårt, då de vann 11 matcher och förlorade 5 matcher! klasskillnad på lagen!

Kollar man år 2016 när de mötes så vann Pittsburgh Steelers båda matcherna och båda matcherna var på faktiskt bortaplan och de slutade 9-24, 12-28! som sagt Browns har svårt mot bättre lag, som är typ hela NFL haha.

Ser bar slakt från steelers sida ikväll då de inte har hänt så mycket ändringar i browns utan de varit riktigt dåliga i flera år nu.

Lycka till vid rygg!

Speltips: Steelers -6,5
Odds: 1,58
Spelbolag: 10bet
Spelstopp: 19:00

 

Tipsa om Pittsburgh Steelers @Cleveland Browns (Amerikansk fotboll/NFL 10/9) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades