Paysandu – Juventude Fotboll Brasilien Serie B 17/6

Speltips: X2

Odds: 1.72

Spelstopp: 21.30

Spelbolag: LeoVegas

Men vad är detta för odds ? Har de rökt på eller kastat tärning när de satte detta?

Vi har tabell 7an hemma mot serieledarna, det skiljer nästan dubbelt så mkt poäng i tabellen och lagens offensiv är raka motsatserna. 
Hemmalaget har raden 3-1-3 med målskillnad 6-5 på 7 matcher och bortalaget har raden 5-2-0 med målskillnad 11-3 !

Hemmalaget har nu förlorat 3 raka matcher och endast gjort 1 mål på sista 285 minuterna. 
Serieledarna har en grym form med 3 raka segrar och som jag skrev innan har de inte förlorat i år.

Lagen har mötts 2 ggr på 1 år och ena mötet sluta 0-0 och senaste mötet vann Juventude med 2-1 på bortaplan.
Det är inte ofta man får 1.70 på en serieledare på dubbelchans.
Mitt utgångstips är X eftersom båda lagen har en grym defensiv, men med klar fördel till bortalaget om jag ska välja vinnare.
0-0,1-1,1-2 låter som en helgardering.

Lycka till alla som ryggar ! 

 

Tipsa om Paysandu – Juventude Fotboll Brasilien Serie B 17/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades