Osijek – Rijeka (Kroatien: HNL 7/8) Fel odds? Kan man nästan tro

Vill först och främst bara att ni kolla denna fina statistik snabbt.

Ja, ni ser helt rätt! Rijeka har vunnit senaste 5/5 matcherna oavsett om de varit på hemmaplan eller på bortaplan mellan dessa två lag. Dessutom så vann Rijeka tabellen föra året med 71 gjorde mål och endast släppt in 23 mål! Men de var förra året! I år har de också gjort det otroligt bra ifrån sig! Det har gått 3 matcher och de har redan gjort 8 mål och endast släppt in 1 mål så de har en riktigt bra form just nu. Hemmalaget Osijek däremot har det gått mindre bra för, förutom att de bara har vunnit 2 gånger på senaste 20 matcherna mellan dessa lag så har de gjort 3 mål på 3 matcher denna säsong. De har kryssat alla sina matcher i år och har endast 3 poäng vilket är ej godkänd för ett lag som faktiskt slutade 4.a i tabellen förra året så de har inte hittar formen än. Jag tycker bara 1.83 är ett bjudodds som man ska ta vara på antingen som singel eller tillsammans med några andra matcher! Ni gör det som känns bäst! 

Lycka till vid rygg! Så kammar vi hem ytligare än vinst tillsammans! 

Speltips: Rijeka vinner matchen


Odds: 1.83


Spelstopp: 21:00


Spelbolag: 10bet

Tipsa om Osijek – Rijeka (Kroatien: HNL 7/8) Fel odds? Kan man nästan tro till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades