Spelförslag: Orleans vs Valenciennes 19/10 “Formen avgör till 1.87”

MATCHEN:

Det blev lite som  statistiken visade igår och vi fick pengarna tillbaka efter ett sent kvitteringsmål i 88e minuten. Om samma resultat visar sig i dagens spelförslag återstår att se, men likaså här ligger fördelen på hemmalaget Orleans som för stunden har ett av ligans bästa form med 4 raka vinster  Valenciennes kommer till spel med 4 förluster och 1 vinst på sina 5 senaste.

Det är en något jämnare procent fördelning i denna liga sett till hemmafördel och bortafördel. En summering av ligans samtliga spelade omgångar vinns 43 procent av matcherna på hemmaplan och 36 procent av bortlagen.

Orleans ligger på en 9e plats efter 10 omgångar men kommer med 4 raka vinster. Deras hemma statistik ligger på 3 vinster och 2 förluster medans Valenciennes bortastatistik står på 1 vinst och 3 förluster. Målskillnaden 5/10 gör att man släpper in hälften av alla sina mål på resande fot och där man bara har mäktat med att göra 5 mål av lagets totalt 14. 

I den statistiken är Orleans hemmastatistik omvänt. Man må ha gjort 8 mål framåt men å andra sidan så har man bara släppt in 5 mål. Med den statistiken snittar man 1.6 mål framåt och i snitt 1 mål bakåt. MEN kom ihåg att man inför denna matchen har hållit nollan i 4 raka matcher.

Linan på Orleans och ett DNB är för låg för att spelas idag, vilket gör att jag istället spelar Asian -0,25 till 1.87 gånger pengarna. Seger och vinsten är ett faktum. Oavgjort och halva insatsen tillbaka. Jag tror att Orleans form håller i 90 minuter idag. Lycka till!

Tabell:

En intressant tabell. Det skiljer 5 poäng mellan lagen där båda lagen tar flertalet av sina poäng på hemmaplan. I bortaspelet har Valenciennes bara tagit 3 poäng på 4 matcher. Båda lagen står på samma offensiv och har gjort 14 mål vardera men det som talar emot Valenciennes är att på deras 10 matcher har man släppt in 20 mål. Det ger ett snitt på 2 baklänges mål per match. Noterbart är att Orleans har bäst form för dagen med 16 poäng på 8 matcher. Valenciennes har 5.

Orleans:

Orleans har vunnit sina 4 senaste matcher där man dels har hållit nollan i samtliga men man har dessutom gjort mål i 5 matcher i rad.

Valenciennes:

En rad förluster på slutet för Valenciennes, 5 av dom 7 senaste matcherna har slutat med en 2 måls förlust. 70 procent av alla dessa matcher har slutat över 2,5 mål. Anmärkningsvärt är att man har gjort nästan  hälften av alla sina mål under dom första 15 minuterna. Går man på den statistiken så har man gjort nästan alla sina mål under första halvlek.

Inbördes möten:

Orleans tog en 1-0 seger på bortaplan sist man möttes.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Orleans har vunnit 4 raka matcher och hållit nollan

✅ Valenciennes har förlorat 5 av dom 7 senaste matcherna

⚠ Ett litet övertag på Valenciennes genom åren.

Speltips:  Orleans -0,25

Odds: 1.87

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Orleans vs Valenciennes 19/10 “Formen avgör till 1.87” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades