Örebro – Hammarby (Sverige: Allsvenskan 21/8)

Vilken statistik på BLGM de finns på denna match, matchen mellan Örebro och Hammarby har de varit en hel del BLGM på! Se bara denna bild.

På både Behrn Arena och Tele2 Arena har de varit att båda lagen gör mål i matchen sen år 2013! Detta är bara helt sinnes ifall detta odds inte sitter! Dessutom har Örebro 5/5 senaste matcherna kört med BLGM och Hammarby har det varit 4/5 senaste matcher med båda lagen gör mål! Denna kamp är också om vilket lag som ska komma över mitten strecket så båda lagen kämpa och försöka vinna! Jag tror på många mål och en match som kmr vara underhållande att kolla på!

Lycka till rygg, rekommenderar att köra i kupong och singel för de så fin statistik.

Speltips: BLGM

Odds: 1.54

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: LeovegasTipsa om Örebro – Hammarby (Sverige: Allsvenskan 21/8) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades