Olympique Lyonnais – Lille Olympique SC (29/11)

Olympique Lyonnais – Lille Olympique SC

Gårdagens match var ju verkligen en besvikelse, att dom inte klarar att vinna första perioden men sen går in och vinner andra med 1-5 är ju fruktansvärt irriterande. Men så är det med spel ibland och man kan ju inte alltid ha vinden med sig tyvärr.

Dagens match hämtas i Frankrike där 2:a platsen Lyon ska ta emot 19:e platsen Lille. Lyon har hittat en riktigt fin form på den senaste tiden och har gjort hela 17 mål på deras 5 senaste matcher. 14 matcher har spelats och Lyon har stått som vinnare 8 gånger, spelat oavgjort 5 och förlorat 1 match. Lyon gör alltid bra med mål, och har ett målsnitt på 2.64 per match. Idag ska man alltså ta emot Lille som inte alls har en bra säsong. Lille har bara lyckats ta 1 vinst av 7 möjliga på bortaplan, och det kommer bli tufft idag mot starka Lyon att ändra på detta. Lille snittar 1.71 mål insläppta på bortaplan, men ikväll tror jag det blir mer.

Jag tror på en ganska enformig historia där Lyons senaste form på offensiven står avgörande. Jag tippar på en 3-0 eller 4-0 seger och väljer att spela -1.5 på Lyon.

Tipsa om Olympique Lyonnais – Lille Olympique SC (29/11) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades