Odense – Nordsjaelland Fotboll Danmark Superliga 17/7

Speltips: BLGM

Odds: 1.76

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: ComeOn

Detta är en premiär från danska ligan och vi vet alla hur det gick sist så det pratar vi inte mera om….. Ny match och nya möjligheter ! 

2 lag som känner till varandra väl, här tror jag som bolagen att hemmalaget ska vara favoriter men samtidigt så ska man absolut inte underskatta bortalagets näsa för att hitta målet.

Men först tittar på på hemmalaget som har en riktigt bra offensiv!

På dom senaste hemmamatcherna så har Odense 6/9 segrar och gjort 17 mål framåt och endast 4 insläppta. 

Men som sagt, underskatta inte bortalaget, de spelar riktig hawaiifotboll där det bjuds på mål åt båda hållen.
Faktum är att bortalaget har spelat BLGM i 14/14 senaste bortamatcherna, japp ni läste rätt, i 14/14 senaste bortamatcherna har detta spel suttit !!! (Tar man med även hemmamatcherna så har 16/19 matcher slutat BLGM för Nordssjaelland)

Lagen har mötts 2 ggr inom 1.5år med Odense på hemmaplan, och båda matcherna har slutat 3-1 till hemmalaget, jag förväntar mig ett liknande resultat här o säger 2-1,3-1.

Lycka till vid rygg ! Detta är snöbollens sista chans. 


 

 

 

 

 

Tipsa om Odense – Nordsjaelland Fotboll Danmark Superliga 17/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades