Speltips: Odense – Lyngby (28/2) Danmark; Superliga

Helt otroligt att Espanyol klarade att hålla nollan mot Real madrid igår i mitt speltips och även vinna matchen med 0-1. Efter att inte ha en ända vinst på 7 matcher så tar man sin första mot inget mindre lag än Real. Efter 6 raka vinster så går Real och förlorar mot 15:e platsen Espanyol. Skräll på högsta nivå och idag går vi vidare till Skandinavien och Danmark. Matchen som jag tänkt reka idag är Odense mot Lyngby i danska Superliga.

Speltips: Odense – Lyngby (28/2) Danmark; Superliga

Odense ligger på 6:e plats i ligan, man har vunnit 3/5 senaste hemmamatcherna i ligan. Man har visat fin offensiv fotboll i dom senaste hemmamatcherna och har gjort hela 15 mål i de 5 senaste. Odense snittar 1.55 mål på hemmaplan bara och har gjort 17 mål på 11 matcher. Totalt har man gjort 27 mål denna säsongen och släppt in 23. Idag möter man ett riktigt dåligt bortalag vid namn Lyngby, och då tror jag att den fina målformen på hemmaplan kommer fortsätta.

Lyngby ligger på 12:e plats i ligan och har inte vunnit på 14 raka matcher. Laget är i kris och har bara 1 vinst på 11 bortamatcher. Man snittar 2.36 insläppta mål på bortaplan och har släppt in minst 2 mål i 6/10 senaste bortamatcherna. 29 mål framåt har man gjort denna säsongen och hela 45 mål har släppts in.

Idag återhämtar vi oss efter gårdagens förlust och det gör vi till nästan 2 gånger pengarna. Första tanken var att spela Odense som vinnare i denna matchen, men efter att jag studerat antal mål dom gjort mot andra lag i deras senaste hemmamatcher så ändrade jag åsikt. Bara senast så spelade man 6-1 mot Helsingör. Jag ändrade mitt spel till över 1.5 mål för hemmalaget och det känns som chanserna är stora till att få hela 1.90 i odds på 10bet.

  • Speltips: Odense över 1.5 mål
  • Odds: 1.90
  • Spelbolag: 10bet (100% bonus upp till 2000kr)
  • Spelstopp: 18.00

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Odense – Lyngby (28/2) Danmark; Superliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades