Tips på högoddsare inför slutspelet i SHL och NHL !

2019-03-13 08:24

Jag har tidigare tipsat i våran Facebookgrupp om hur jag lägger mina Livespel på ishockey denna säsong, men många missade inlägget så därför skriver jag om det igen och förklarar spelsättet och mitt tankesätt med "mål i öppen bur". 
Nu när slutspelen snart drar igång kommer detta bli en guldgruva, lagen som ligger under med 1-2 mål har ju ingenting att förlora och behöver inte tänka på målskillnaden alls. Det är vinna eller inget som gäller, då kan t.o.m målvakten plockas ut tidigare än vanligt och öka chanserna ännu mera för att spelet ska sitta. 

Tankesätt pregame:

Spelet går ut på att förutse om det kommer bli en jämn hockeymatch eller inte. Blir det en jämn match så kommer ju inget av lagen leda stort när det bara är några minuter kvar av matchen och då kommer möjligheten att komma för detta spel. 
Om det står ex 3-2, 4-2 med 5 min kvar så kommer laget i underläge att ta ut målvakten med ca 2-3 minuter kvar att spela.
De får då en extra utespelare mot målvakten och försöker skapa ett liknande scenario och övertag som PowerPlay ger.
Då har det ledande laget chansen i 2-3 minuter att ta pucken och skjuta mot det tomma målet för att avgöra matchen. 
Detta spel ger ca 3.05-3.15 i odds beroende på vilket bolag du spelar på och det är inte alla som erbjuder det alternativet. 
Högst odds på detta har Betssongroup och Betway och spelformen heter "mål i öppen bur". 
Enligt mig är detta spelsätt bäst på NHL då det är många välbetalda och målkåta stjärnor som jagar statusen i poängligan och enorma bonusar beroende på hur många mål de gör. 
SHL är lite mera "sarg ut" spel och sker inte lika ofta, om än det varit vinnande koncept detta år då ligan varit målsnål och jämn så har möjligheterna kommit i de flesta matcherna. 
Igår va det 10st matcher totalt från SHL och Hockeyallsvenskan, 4 av dom blev det mål i öppen bur och får du då oddset 3.15 pregame så var det vinnande denna kväll. 
Kollar vi hur NHL omgången inatt såg ut så blev det mål i öppen bur i 4/8 matcher ! 
Natten innan satt spelet "bara" i 2/7 matcher, men natten innan det i 3/4 matcher. 
Självklart kommer många missar men över lag har detta varit en vinnande spelform för mig och jag har delat med mig av flera kuponger på 9 i odds som suttit. 
Men missförstå mig inte nu, man ska inte spela på alla matcher utan man ska analysera fram dom som passar för detta spel och det finns såklart några favoritlag som jag gillar att spela extra på. (Och vissa lag underviker jag helt)  

Tankesätt Live: 

Här sitter jag och avvaktar alla matcher som är igång och följer man hockeyallsvenskan och SHL så startar alla klockan 19.00 på vardagar vilket är väldigt tacksamt att komma ihåg då alla matcher slutar ungefär samtidigt. 
Då loggar iallafall jag in strax efter klockan 21 och följer dom 10-15 sista minuterna i matcherna. Spanar in dom matcherna där något lag leder med 1 eller 2 mål och inväntar tills det är 4-5 minuter kvar på klockan. 
(samtliga spelbolag låser matcherna med 3-4 minuter kvar just pga att målvakten sticker så det gäller att lägga spelen precis innan) 
Står det ex 3-1 så finns det flera alternativ att spela på beroende på hur mycket man vill chansa. 

Alternativ 1: Ett mål till i matchen, oddset ligger runt 1.50 för då kan vilket lag som helst göra målet. 

Alternativ 2: Hemmalaget över 3.5 mål, oddset är runt 1.70. Här har man råd med att bortalaget gör 3-2 och sedan kan 4-2 komma och spelet sitter ändå. (ibland gör ju laget mål som tar ut målisen, sedan kommer mål i tom kasse ändå) 

Alternativ 3: Hemmalaget nästa mål, odds runt 2.2. Oddset ökar lite men då får inte bortalaget göra mål först som i förra ex.

Alternativ 4: Matchen slutar exakt 4-1, oddset sticker iväg här till 2.80-3.60 beroende på vilket lag det är. Men såklart svårare att sätta då hemmalaget måste göra nästa mål + att det inte får bli något mera efteråt. (nu är det ju väldigt lite tid kvar av matchen så chansen är inte stor att det blir fler mål efteråt ändå, men det förekommer då och då vilket gör att oddset ökar för att risktagandet ökar) 

Så har ni inte bekantat er med dessa 2 spelsätt innan så testa er fram med extremt låga insatser tills ni kommit in i det och fått kläm på vilka lag som är bättre än andra på just "empty net" som det så fint kallas :D 

Här kommer några av mina vinster sista 2 veckorna, men självklart finns det många förluster också men totalt har detta varit väldigt givande för mig. Jag ser även i våran vinsttråd på Facebook att fler och fler hakat på spelsättet med bra framgångar vilket glädjer mig !
Eftersom de flesta är livespel så är det svårt att dela dessa, men jag hoppas ni sätter er in i spelsättet och når samma fina framgångar som jag gjort på detta. 

Några vinster sista 2 veckorna. 

Den absolut största jag lagt var denna goding när det stod 3-3 i matcher NHL slutspelet. Då visste jag att även om något lag skulle leda med 3-4 mål så skulle målvakten åka ändå för det är ju säsongens sista match om man förlorar.
Det är enda gången jag gått in med ett Maxbet på detta spelsätt, annars håller jag mig till 1-3 Unit.


 

Jag har alltid spelat på Nordicbet när det gäller pregamespelen då de inte finns på alla bolag. Men nu har några flera hoppat på spelsättet så är ni sugna att testa på detta så finns de uppradade här under, passa på att ta deras bonus också så slipper ni spela för era pengar medan ni försöker få grepp om spelsättet ! 
Regga er och testa lyckan med bonuspengarna, hör gärna av er sen om hur det har gått så kan jag svara på frågor om det är något ni undrar över/behöver hjälp med. 
Nu har jag upptäckt att Betway faktiskt haft högst odds på de senaste matcherna jag spelat på så nu kommer jag ha pengar där med så man alltid kan lägga där oddset är bäst !

--> Betway 100 % upp till 1.000 kr <-- 

--> Betsson 100 % upp till 2.500 kr <--

--> Nordicbet 100 % upp till 2.000 kr <-- 

--> Betsafe 100 % upp till 500 kr <-- 

Eftersom spelsättet bara innehåller höga odds så omsätter man bonusarna väldigt snabbt också !

Inatt ser matchen Toronto - Chicago högintressant ut och oddset står i 3.15 just nu och ligger under kategori "specialspel" på Betway.
Är man vaken så är alltid Livespel att föredra. 

Stort lycka till nu och hoppas denna förklaring hjälper någon :) 

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades