Mr Green: Sveriges just nu hetaste bonus?

2019-04-15 14:29

Mr Green 5000kr bonus

  • Det är många frågor kring Mr Greens bonus och hur den fungerar.

Här tänkte jag förklara huruvida man går tillväga för att få ut max av boosten.

Vad menas egentligen med oddsboost upp till 5.000kr men med ett maxbet på 500kr? Det betyder precis som det låter, du kan få hela 4.500kr i bonus om du lyckas sätta en kupong på 10x pengarna.

Lyckas man sätta en kupong på 5-10 gånger pengarna så är Mr greens bonus helt klart den bästa på marknaden, speciellt med tanke på att man har 0 omsättningskrav på bonusen vid vinst.

Förövrigt är Mr Green ett väldigt bra bolag med liknande plattform som bland annat, Unibet, Leovegas och 888sport.

För att hämta boosten tryck nedan:

 

 

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades