Få det maximala oddset från varje match - Betfair Exchange förklarat

2019-04-28 13:42

Betfair Exchange: Bli ditt egna spelbolag

Det är många som idag inte vet vad spelbörsen Betfair erbjuder är för någonting och vad det finns för fördelar att spela här. Jag tänkte nedanför gå igenom lite kortfattat hur det fungerar. Först tänkte jag gå in på vad fördelarna är och sen gå in på hur det i praktiken fungerar.

  • Fördelar med Betfair Exchange (Spelbörsen). 

Den största fördelen med att spela via Exchange spelbörs är att du alltid kommer få de bästa oddsen. En stor anledning till att denna plattform har blitt så stor som den är idag är just av denna anledning. Utöver denna fördel, så kan dom som idag kallar sig storspelare spela väldigt fritt utan att riskera en limitering av spelbolagen. Eftersom du som spelare här spelar "emot" andra spelare istället för spelbolagen, så minimerar dom sin risk och har ingen anledning att limitera dig. Nu kommer jag gå igenom de olika alternativen du har om du spelar via denna plattform.

  • Backa ett spel:

Om du backar ett spel på Betfair Exchange så är det iprincip samma sak som att spela på någonting rakt från ett spelbolag. Skillnaden här är att marknaden själv sätter sina odds beroende på vad spelare tror på. Betfair styr alltså inte oddsen själva överhuvud taget.

  • Boka ett spel:

Om du bokar ett spel så har ska du istället hitta ett scenario i en match som du inte tror kommer hända. Du sätter då upp ett odds för andra spelare i börsen att spela emot. Om det finns 3 exempel på hur ett resultat kommer sluta så väljer du då det alternativ du inte tror på och får vinst om något av dom andra två resultaten går in.

Varför är oddsen bättre i spelbörsen?

Ett normalt spelbolag skär ner på oddsen för att tjäna pengar. Man sätter inte oddsen efter sannorligheten utan sänker dom alltid lite. Exempel i en tennis match, kan du få 1.90 på båda spelarna, vilket betyder att dom tror på båda spelarna lika mycket. Att få 90% i vinst på en 50/50 match betyder ju i teorin att du kommer förlora pengar om du inte är bättre än spelbolaget på att förutse resultaten.

På Betfair Exchange styr marknaden det exakta oddset hela tiden och Betfair som spelbolag skär inte ner på något odds.

Betfair erbjuder just nu 450kr riskfritt på spelbörsen för att testa på. Tryck på bilden nedanför för att ta del av detta erbjudande:

 

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades