Nyårsafton: Gott nytt år önskar vi på 5spades

Vi har mycket att tacka för men även mycket att vara tacksamma för. Vi vill på 5spades först tacka alla våra följare, medlemmar och supportrar till ett fantastiskt år som varit och hälsa alla nya medlemmar ett gott nytt år.

Den perfekta speltips gruppen

För att summera 2017 så började allt med en tillfällighet och det va genom att två personer som i kontakt med varandra. Det var en ren slump som allt startade, Johan och Kenny började skissa på en idé om att starta något nytt som inte fanns. En speltips grupp som finns där för sina supportrar och publicerar sina egna spel. En speltips grupp som har ett spreadsheet som ingen annan och levererar vinster som ingen annan.

Vi fick med oss en skara följare och det blev starten på gruppen som senare skulle kallas 5spades. Det är den perfekta drömmen för oss. Att ha följare med oss sedan start och vi kan gå in i 2018 med ett leende på våra läppar. Men det har inte varit en enkel match. Vi har alla kämpat, jobbat och slitit med att nå den här positionen. Men den här framgången måste vi på 5spades tacka våra följare och supportrar. Ni är de perfekta medlemmarna och tillsammans ska vi nå nya höjder.

Saker som har hänt

Vad kan vi berätta gällande vad som har hänt och vilka historier finns att berätta om våra framgångar och misslyckanden som varit. Jo det finns en hel del och för att sammanfatta året har det varit en hel del framgångar. Vi har fått in mycket underhållande medlemmar och medlemmar som senare blivit anställda hos oss. Vi har utökat vår styrka till många olika sporter och det har varit spännande att se den här resan som vi har gjort. Men framför allt, det har varit så himla kul.

Vi har haft tävlingar som ingen annan speltips grupp ens kan drömma om att ha. Vi har delat ut hundratusentals kronor till våra medlemmar. Vi har haft gemensamma mål och tresteg som vi har sprängt bolagens banker på miljontals kronor. Det här är bara toppen av isberget av vad som komma skall 2018. Vi har fått se medlemmar som förvånat oss, medlemmar som chockat med brutala vinster och medlemmar som förlorat. Men det finns alltid två sidor av ett mynt. Man kan se det ifrån två olika sidor och det gäller att ha den positiva sidan uppe för att ha hoppet levande.

Saker som kommer ske

Vi har även nya spännande äventyr som kommer träda i kraft under 2018 och det kommer vi överraska våra medlemmar med så snart som möjligt. Men för att krydda till det så har vi förberett med nya tävlingar, nya prispengar och nya sätt att följa oss på.

Vi förbereder oss redan nu och samlar oss runt bordet för att diskutera vad vi kan göra för nytta för våra medlemmar. Vi har en hel del att jobba på, det vet vi. Men vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar.

 

Tack för ett fantastiskt år

Vi tackar för oss och välkomnar det nya året med öppna armar. Vi ser fram emot ett spännande och äventyrligt år. Om vi kan få ett lika lyckat år som 2017 så är vi glada för det. Nu lyfter vi glasen och skålar in det nya året tillsammans.

må gott och gott nytt år alla 5spades medlemmar. Vi önskar alla där ute ett lyckat spelår och vi lovar att göra allt för att hjälpa er bygga era kassor. Vi kommer med största sannolikhet lyckas med de flesta men tyvärr som är världen lite orättvis ibland och det genererar att någon alltid kommer hamna i kläm. Men tillsammans ska vi kämpa emot alla hinder.

Ta emot vår sportbonus på 2000 kr ifrån vår nya samarbetspartner OlyBet – De erbjuder 100% insättningsbonus till alla nya medlemmar.

Annars har vi vår lista över sportbonusar på 5spades.com/spelbolag

Tipsa om Nyårsafton: Gott nytt år önskar vi på 5spades till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades