Speltips: Northampton – Wigan (1/1) England; League one

Northampton – Wigan

Innan vi går in på dagens match i League one, så vill jag önska alla gott nytt år och hoppas ni har fyllt era plånböcker så mycket som möjligt under 2017. Hellas Verona – Juventus matchen satt efter sena mål från Juventus och även i min Serie A trippel vann vi pengar efter att 2 av 3 matcher gick in och den sista gav pengarna tillbaka(void). Under 2018 hoppas och förväntar jag mig att det ska bli ett ännu bättre år för oss alla och hoppas att starta året på bästa sätt idag.

Toppen mot botten

Idag har jag hittat en match i England League one. Inte speiellt ofta som jag väljer att reka matcher i denna ligan men idag har jag hittat någonting riktigt fint. Matchen jag snackar om är mellan 22:e platsen Northampton och 1:a platsen Wigan. Northampton är verkligen inget bra lag. Ett snitt på 0.8 gjorda mål per match och 2 insläppta har Northampton och efter 25 spelade matcher har man bara 6 vinster. Idag ska man alltså ta emot förstaplatsen Wigan som ska vara flera klasser bättre.

Wigan har spelat 2 matcher irad nu som slutat 0-0 men håller fortfarande toppen av tabellen. Lagen som man har spelat mot är andraplatsen Shrewsbury och nioendeplatsen Charlton. Det är absolut en underprestation av Wigan att spela 0-0 mot dessa lagen på hemmaplan. Idag ska man dock möta ett lag som håller mycket lägre klass än så och jag har väldigt svårt att se Wigan gå mållösa 3 matcher irad. Innan man spelade dessa två kryssmatcherna så hade Wigan 5 raka vinster med minst 2 mål i League one. Wigan har spelat 24 matcher i år och har med sig 16 vinster, 5 oavgjort och 3 förluster. Wigan har inte heller släppt in ett ända mål på sina senaste 5 matcher och har totalt bara släppt in 12 mål.

Idag tror jag det blir för mycket för Northampton och Wigan kommer gå in i matchen med full fart framåt. Först nu så har Wigan press på sig att vinna sin match för att inte Shrewsbery ska ta sig upp på förstaplatsen. Jag säger som jag sa om Juventus mot Verona igår, vill man utmana så får man inte förlora mot ett lag som detta. Detsamma gäller för Wigan mot Northampton.

Mitt spel

Oddset för mig idag ligger på en perfekt nivå. 1.44 ger det att Wigan vinner matchen. Jag väljer att spela -1 på Wigan idag eftersom jag tror dom vinner denna matchen med en ganska bra marginal. 1.70 får vi i odds på -1 och med pengarna tillbaka på uddavinst känns detta riktigt fint. Det ska fruktansvärt mycket till för att ett topplag i denna ligan inte ska vinna mot ett lag som ligger så långt ner i tabellen. Wigan har 53 poäng hittils medans Northampton bara har 23.

Om jag ska göra ett försök att förutse matchen idag så tror jag på ett 0-2 eller 0-3 resultat. Jag tror inte att Northampton bryter sig förbi Wigans försvar ikväll, och i värsta fall tror jag vi får pengarna tillbaka vid en 0-1 seger.

Lycka till vid rygg och återigen gott nytt år. Lägg inte mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Northampton – Wigan (1/1) England; League one till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades