Norrköping – Elfsborg Fotboll Allsvenskan 9/7

Speltips: Över 5.5 hörnor av Norrköping

Odds: 1.81

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: LeoVegas

Här tycker jag linan för detta hörnspel är väldigt lågt satt med tanke på historiken !

Norrköping tar emot Elfsborg och jag ser framför mig en matchbild där hemmalaget kommer dominera anfallen och Elfsborg satsar på kontringar. Men Elfsborg dammar man inte av bara sådär, på de senaste 7 bortamatcherna så är det bara i 2 av dom som hemmalaget lyckats göra mera än 1mål på dom, vilket indikerar jämna matcher och hemmalaget får ösa på under hela matchens gång för en seger, vilket gynnar hörnspelet.
Om vi kollar upp hur Norrköping hörnstats ser ut så får de mest hörnor i hela ligan, och har ett imponerande snitt på 7.75 på hemmaplan, och detta spel sitter alltså vid minst 6 st hörnor. 

I de senaste hemmamatcherna har Norrköping skapat 8,5,5,6,12,16,8,6. De missade bara 2 av alla dessa matcher och det var med 1 hörnas marginal. Och det var mot AIK och GBG som spelar väldigt defensivt på bortaplan.

Jag tror detta spel sitter med ganska bred marginal, 7-9 hörnor till Norrköping till slut säger jag.

Lycka till om ni håller med om reken och ryggar !

 

Tipsa om Norrköping – Elfsborg Fotboll Allsvenskan 9/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades