Spelförslag: Nimes vs Nice 10/11 “Bara 17 procent till 1.76”

MATCHEN:

En helt okej vecka med blandade känslor. Gårdagens spelförslag satt redan efter 19 minuter och följdes upp med 2-0 i den 24e minuten följt av 3 andra singelspel som också gick vägen. Lille x i halvtid till 2.20, Lorient 2-1 i 89e minuten till 1.90 och Menchalens 2-1 vinst till 1.60.

Totalt har vi satt 12 spel och förlorat 4 på 5 dagar. Nöjd? Ja det har varit en bra vecka men den hade kunnat bättre om jag inte gjorde bort mig i tisdags.

 Jag lägger en femling på NBA med odds 18 gånger pengarna på 58 dollar. Glömmer att bekräfta lappen, först när alla matcherna gått in och jag ska casha ut vinsten ser jag att det står 0 på kontot och i telefonen står det “bekräfta spel”.  Skjut mig!

Som sagt, veckan har varit bra, men den kunde ha varit bättre! Ta en titt på detta spelförslag idag. Den är minst lika fin som en oinlämnad kupong:

Av Statistiken att döma, likt så många gånger förr, så har jag fastnat för en match I franska Ligue 1 och den mellan  Nimes och Nice. Under 2,5 mål till 1.76 synar jag idag. 17 procent av Nices bortamatcher har gått under den linan medans Nimes hemma matcher har gjort det i 40 procent.

Vill tillägga att med Nices 17 procent är man bäst i hela ligan med att hålla tätt bakåt .Samtidigt som att Nimes kommer med 3 raka hemma matcher under 2,5 mål så kommer Nice med 4 raka matcher under denna lina. Lägger in all info om matchen och önskar alla som ryggar lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:

Nimes har spelat över 2,5 mål i 40 procent av alla sina hemma matcher, men har efter hemma förlusten mot PSG (2-4) spelat 3 raka hemma matcher med resultaten 1-1, 0-0 och 0-0

Nice bortamatcher har bara gått över 2,5 mål i 17 procent av alla deras borta matcher medans hemma har den gått över i hälften av alla gångerna.

NIMES:

Nimes har 3 raka hemma matcher under 2,5 mål och har under hela säsongen spelat under 2,5 mål 6 gånger men har gått under linan i dom 3 senaste hemma matcherna.

NICE:

Nice har spelat 4 raka matcher under 2,5 mål och har totalt gjort det i 8 av 12 matcher den här säsongen.

Inbördes möten:

Finns ingen relevant statistik att ta del av då man får backa bandet mer än 13 år för att hitta ett datum sist man möttes.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Nice är bäst i hela ligan i sitt bortaspel med att spela under 2,5 mål.

✅  Nimes har 3 raka hemma matcher med resultaten 1-1,0-0,0-0,  Nices 5 senaste bortamatcher har 4 gått

under 2,5 mål.

⚠ Alltid en risk att spela över och under spel så man behöver ju inte spela inte bort hus och fru direkt.

Speltips: Under 2,5 mål

Odds: 1.76

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Nimes vs Nice 10/11 “Bara 17 procent till 1.76” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades