Nimes – Le Havre (Frankrike: Ligue 2 25/8) Man kan bara inte missa detta.

 Vilken form Le Havre har alltså, de är magiskt! I denna serie så har Le Havre rivstartat och ligger alltså i serieledning med hela 11 mål och endast 1 insläppt mål! Tagit med sig fullpot och vunnit alla matcher de kört! De har vunnit sina matcher med 0-3, 4-1, 0-3, 1-0. Riktigt fin statistik nu i början av serien! Då vet man att serien kommer gå bra för man smått skrämt upp alla andra lagen. 

Och hemmalaget som är Nîmes har det gått mindre bra för, de har lyckats göra 2 mål på och släppt in 3 mål under denna början. Alltså betydligt sämre form har de än Le Havre. Nîmes matcher har slutat: 0-1(förlust), 1-2(vinst) 0-0, 1-0(förlust) de blir alltså 4 poäng av 12 möjliga. 

Dessa två lag har varit i kamp flera gånger: de oftas att de slutar kryss eller att Le Havre vinner matchen! Vi tar senaste mötet som exempel. De va i cupen då matchen slutade alltså 4-4 men ställningen var 4-2 till Le Havre fram till minut 89. Då blev det 4-3 och minut 92 blev det 4-4! Jag tror inte de har turen med sig idag utan LeHavre kör över idag men man ska alltid tänka på att bollen är rund så därför tänker jag köra DNB på denna match.

Lycka till vid rygg.

/Roo


Speltips: Le Havre DNB (Draw No Bet)

Odds: 2.16

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: Leovegas


Tipsa om Nimes – Le Havre (Frankrike: Ligue 2 25/8) Man kan bara inte missa detta. till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades