NHL Snöboll som suttit 5 raka segrar

Vår spelexpert, kompanjon, arbetskollega och vän har tagit sig ann ett svårt uppdrag. Han har rullat en snöboll men det är inte vilken snöboll som helst. Det är en NHL snöboll, och alla som känner till NHL är väl medvetna om hur svårtippad liga det är. Han har alltså rullat snöbollen ifrån 1000 kr upp till 14.600 kronor. Lag som Tampa Bay och Vegas Golden Knights är med i framgången på denna snöboll.

Han spelade snöbollen på Nordicbet och anledningen till varför han valde det spelbolaget är för att de erbjuder bäst odds på Hockey. Det är en av fördelarna med att ha flera spelbolag. Att man kan variera sina spel beroende på vilka sporter eller evenemang man ska spela på.


Snöboll – NHL – nummer 1

Snöboll

Här ser vi första matchen som är mellan Washington Capitals – Tampa Bay Lightning. Spelet är placerat med 1000 kronor insats och eftersom Nordicbet ger alla spelare 100 % insättningsbonus upp till 1000 kr så vi får ännu en chans att testa lyckan om det inte skulle sitta på första försöker. Men lyckligtvis gick första försöket in. Matchen slutade 2 – 4 till Tampa Bay. Spelet var att matchen skulle vara över 5 mål totalt.

 

Snöboll – NHL – nummer 2

Snöboll rull 2

Match nummer två ser vi att Tampa Bay är med igen på. Det är ingen överraskning att dom ligger med i flera lappar eftersom de öser in mål. De har övertygat och spelat med prestation och ännu en gång blev det även en vinst. Inte minst för Tampa Bay som vann matchen med 3 – 4 men det blev sju mål i matchen, vilket ger en vinst på snöbollen. Den sammanlagda summan 1650 kronor satsade blev 2772 kronor. Här letar Jimmy efter tre nya matcher som han ger som alternativ till gruppen som tillsammans kommer välja ut för att satsa alla sina 2772 kronor på.

 

Snöboll – NHL – nummer 3

Snöboll - Rull 3

Det finns två lag som stuckit ut extra mycket den här NHL säsongen utöver de som redan var bra tidigare säsonger. Men två lag som visat överklass är Vegas Golden Knights och Tampa Bay Lightning. Att Jimmy valde att satsa sina 2772 kronor på den här matchen är ingen tillfällighet. Han visste exakt vad han gav sig på. Matchen mellan Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks slutade 6 – 3 till Vegas och det behövdes bara 6 mål för att summan 4823 kronor skulle komma in i kassan. Det fixade Vegas själva med 6 mål mot 3.

Snöboll – NHL – nummer 4

Snöboll - Rull 4

Nu börjar spänningen krypa in bland alla medlemmar och även på Jimmy. Men eftersom det är han som dragit igång snöbollen kan han inte vika ner sig. Men de flesta hade redan dragit sig ur eftersom de redan kände sig nöjda med summorna som de dragit in på tidigare matcher. De satsade mindre istället för den stora summan på 4823 kr. Men den här matchen spelades inte utav Tampa Bay eller Vegas som har målrika matcher. Däremot spelade Florida mot Pittsburgh som skulle visa en uppvisning som aldrig förr. Tillsammans behövde de bara göra 6 mål. Men vi fick se på totalt 11 mål. Dessutom skrällde Florida och vann över favoriterna Pittsburgh. Därför är snöbollen oslagbar på denna typ av spel.

 

Snöboll – NHL – nummer 5

Tampa Bay

Nu pumpar hjärtat en extra klapp och vi har nu satsat en ordentlig summa som många inte ens trodde att de skulle komma upp till på den här snöbollen. Men ser ni vilken match som är på kupongen. Det är vårt älskade Tampa Bay och de tar emot gästerna Toronto som ligger tvåa i Eastern Conference där Tampa Bay ligger etta. Så ettan mot tvåan ska kämpa om vem som spänner musklerna mest. Vem som än vinner bryr vi oss inte om. Så länge matchen har fler än 5 mål.

Matchen slutade 3 – 3 och gick till förlängning och även straffar där Tampa Bay vann med 4 – 3 till slut.. Men det blev VINST, det blev 14 602 kronor mer i kassan.

 

Fyrling – 12 oddsare

Fyrling 12 odds

Utöver de matcher Jimmy hade som snöbolls matcher, satte han även en NHL fyrling. Ja, ni gissar rätt. Han satte den med 1000 kr insats även här. Den satt som en fin present. Nordicbet blev många tusenlappar fattigare med tanke på hur många som ryggade.

 

Framtida rullningar

Vi hoppas kunna göra fler sådana event. Ingen annan speltips sida kan ge folket så här mycket vinster med enorma belopp. Där vi vinner tillsammans och där folket får ta del utav varje vinst och förlust i med och motgång. Ingen annan grupp visar upp sina lappar som de spelar på. Ingen annan grupp kan visa sådana muskler som 5spades. Vi har inga investerare som hjälper oss, men vi har 24.200 följare som supportar oss. Vi har alltid och kommer alltid att förbli en gratis tjänst så länge externa parter inte sätter stopp för det.

Förbered nästa hockey snöboll med Jimmy genom att registrera Nordicbet konto och få 100% upp till 1000 kr, men inte nog med det. Just nu får man även 250 kronor riskfritt spel där. Testa lyckan och missa inte chansen.

NordicBet

Tipsa om NHL Snöboll som suttit 5 raka segrar till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades