Speltips: NHL Nashville Predators – Vegas Golden Knights (17/1)

Ikväll blir det en rysare mellan laget som har första platsen och den som har tredje platsen. Men innan det får ni en kort överblick över hur det gick mellan Sporting Lisbon – Aves. Vi fick in båda tipsen på den matchen och det blev med marginal. Vi har idag en NHL rysare att se fram emot och det kan bli en härlig match att kolla på för er som är vakna. Matchen är mellan Nashville Predators vs Vegas Golden Knights.

Nashville Predators

Nashville har en person skadad och det är Filip Forsberg. Men det är inget som kommer påverka matchbilden för Nashville eftersom de har två andra vassa forwards som har ersätt Forsberg de senaste matcherna. Annars är laget fullt och man saknar ingen ordinarie. De vann sin senaste match mot Edmonton och sin match innan det mot Los Angeles. Med full styrka är man nu hemma mot ett skadedrabbat och lite skakat, små uttrötta och utslitna Vegas Golden Knights. Mina spekulationer tyder på att Nashville Predators tar hem detta och tar en revansch mot Vegas som vann med 3-0 senast de möttes.

Vegas Golden Knights

Idag kommer man till Nashvilles hemma arena och med hela sex man mindre i sin ordinarie uppställning. Under NHL har man ofta en intensiv väg att åka från stad till stad. Men med ett skadedrabbat lag kan det bli jobbigt och sviten för förluster kan komma att öka. Mina tankar säger att man inte klarar av den höga pressen som dom haft på sig och man möter nu tredjeplatstagaren Nashville som ändå gett bra motstånd till de andra lagen. Vi kan även tillägga att Vegas förlorade mot Edmonton i sin senaste match.

Mitt tips:

🏆 Liga: NHL
⏱ Spelstop: Today 02:00
Match: Nashville Predators – Vegas Golden Knights
✍️ Speltips: Nashville ML (MoneyLine)
📊 Odds: 1.87 (BetFair)
Antal Units: 7

Spelbolag: Betfair (100% insättningsbonus upp till 1000 kr)

 

Nahsville

Tipsa om Speltips: NHL Nashville Predators – Vegas Golden Knights (17/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades