Spelförslag: Newport County vs Macclesfield Town 2/10 “Solen skiner extra på 1.73”

MATCHEN:

Ett hysteriskt fint spelförslag hämtas hem från Bali idag och det är det mellan Newport County och Macclesfield Town från Leauge two i England. El toro spelen borde hämtas hem tidigare men att rensa ut huset och packa väskan för sin världs turnè drog ut på tiden. Men nu är det klart och det är dags att gå in för spelen igen då detta ska bli en inkomstkälla även på resande fot.

Newport County har stor potensial att gå segrande ur denna duellen men då oddset sjunkit från 1.85 til 1.65 på en rak etta så går jag för ett högre odds att man vinner den här matchen med minst 2 mål då Macclesfield är precis så dåliga som tabellen antyder.

Newport slåss i toppen av tabellen och har tagit 5 av 6 segrar på hemmaplan. Man kanske inte har den mest offensiva spetsen då man bara gjort 14 mål på 10 matcher, jämfört med exempel Colchester som har gjort 21 mål på lika många matcher, men å andra sidan så har Macclesfield släppt in 19 mål på sina 10 matcher vilket även har tagit dom till en sista plats i Leauge Two.

Newport har en hysterisk form och har på sina 8 matcher tagit 19 poäng, det är man bäst på tillsammans med serieledarna Lincoln. Macclesfield har tagit 3 poäng och har på 5 bortamatcher tagit 0 poäng .5 raka förluster på resande fot och i helhet så har man ännu inte tagit en 3 poängare efter 90 minuter. Den raden skrivs till 10-0-3-7. Så dåliga är man alltså.

Newport County ska vara klassen bättre med sin rad, 10-7-1-2, tabell läge, form att jag har mycket svårt att se hur man ska förlora den här matchen idag. 1.73 på över 1,5 mål spelas idag. Lycka till!

Tabell:

Kortfattat så ska kan vi summera tabellen med ett jagande Newport på en andra plats och ett kämpande Macclesfield på en sista plats som endast har tagit 3 poäng den här säsongen. Det bästa hemmalaget mot det sämsta bortalaget. I mitt tycke så ska denna matchen vara klar redan innan den ens har spelats. Speciellt när Macclesfield snittar 2,40 baklängesmål i sitt bortaspel.

Newport County:

Newport har fått upp målproduktionen efter dom 2 första hemma matcherna och kommer med en 4-2 och 3-2 vinst inför den här matchen där Macclesfield bortarad visar helt rött och där man har släppt in 1 mål eller mer i 4 av dom,

Macclesfield Town:

Precis som raden visar så kommer Newport med 5 vinster på dom 6 senaste matcherna medans Macclesfield står på 4 förluster och 2 oavgjorda på sina 6. Macclesfield har misslyckats med att vinna dom 10 senaste matcherna och har släppt in första målet i 80 procent av alla sina matcher. Man har dessutom legat under i halvtid i 60 procent av alla matcherna.

Inbördes möten:

Ingen inbördes statistik finns att hämta mellan dessa 2 lagen då Macclesfield är nykomlingar och har spelat i dom lägre divisonerna i flertalet år.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Newport County snittar över 1,5 gjorda mål i 60 procent av sina hemma matcher

✅ Macclesfield har inte vunnit på 10 raka matcher

⚠ Newport County 3 av 6 senaste segrar har kommit i 1-0 vinster.

Speltips:  Newport County över 1,5 mål

Odds: 1.73

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Newport County vs Macclesfield Town 2/10 “Solen skiner extra på 1.73” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades