Speltips: NCAA football & NCAA Basket 16/12

Efter positiv respons från gruppen så har jag nu valt ut några matcher att spela på. Dock så är det en hel del Bowl matcher som spelas nu och detta påverkar utbudet. Faktum är att jag endast har hittat en fotbollsmatch som jag kände mig riktigt säker på. Därför har jag valt att komplettera med basketmatcher. Samtliga matcher är från NCAA och spelas under kvällen. Jag spelar alla matcher på Money Line. Jag har suttit större delen av dagen och valt ut dessa med kärlek och omsorg, om det inte vore för att mitt kaffe inte är ekologiskt så hade reken även fått den stämpeln.

North Texas vs Troy

Dessa två lag möts i New Orleans Bowl. Troy har snittat nästan 40 poäng på sina sex senaste matcher. North Texas är inte på något sätt ett dåligt lag men dom är en division sämre än Troy. Troy har dessutom fördelen med att spela framför en hemma publik. Jag tror att Troy kommer att vinna med två touchdowns, men nu ska vi plocka hem en hel kupong här så vi säkrar upp ordentligt med ett ML spel.

NCAA Basket

Här har utbudet varit desto större och jag har valt ut matcher där statistiken pekar på att lagen kommer vinna med minst 10 poäng. Det blir för mycket att sitta och motivera varje match för sig här men det är alla matcher som jag tror på. Jag spelar fem matcher totalt och väntar in kvällen med spänning

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.