NBAtips: NO Pelicans – NY Knicks (30/12)

New Orleans Pelicans vs New York Knicks

Dagens NBA kommer vi att åka till New Orleans för titta på basketen när Knicks kommer på besök. Nattens NBAtips ser riktigt bra ut och jag har valt detta speltips pågrund av olika skäll.

 

New Orleans Pelicans

Pelicans som har ett sånt sjukt bra lag denna säsong med Davis, Cousins samt Rondo. De har verkligen bevisat att de är bra tillsammans med Cousins som kan ta treor om de behövs som en center samt hans rebounds är så viktiga och rondo som är NBAs egna assistkung, här om dagen gjorde han 25st assist. Sen för vi inte glömma bort kungen Davis som endast är 23år och är den bästa spelaren i NBA som gör en alley oop att se sjukt enkelt ut. Pelicans är hemma idag och jag har svårt att se att denna inte går in.

New York Knicks

Knicks som har haft de tufft på sista tiden och senaste matchen så åkte de på en riktigt förlust mot spurs som spelade utan kawahi och Knicks spelade med alla t.o.m. Portzingis. Jag har verkligen svårt att se att Knicks ska ta poäng ifrån Pelicans och speciellt när Knicks är på bortaplan. Knicks kommer även från en losing streak.

 

Speltips: Pelicans -5,5

Spelbolag: Scandibet få 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Spelstopp: 01:00

Odds: 1,90

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.