NBAtips: NO Pelicans – NY Knicks (30/12)

New Orleans Pelicans vs New York Knicks

Dagens NBA kommer vi att åka till New Orleans för titta på basketen när Knicks kommer på besök. Nattens NBAtips ser riktigt bra ut och jag har valt detta speltips pågrund av olika skäll.

 

New Orleans Pelicans

Pelicans som har ett sånt sjukt bra lag denna säsong med Davis, Cousins samt Rondo. De har verkligen bevisat att de är bra tillsammans med Cousins som kan ta treor om de behövs som en center samt hans rebounds är så viktiga och rondo som är NBAs egna assistkung, här om dagen gjorde han 25st assist. Sen för vi inte glömma bort kungen Davis som endast är 23år och är den bästa spelaren i NBA som gör en alley oop att se sjukt enkelt ut. Pelicans är hemma idag och jag har svårt att se att denna inte går in.

New York Knicks

Knicks som har haft de tufft på sista tiden och senaste matchen så åkte de på en riktigt förlust mot spurs som spelade utan kawahi och Knicks spelade med alla t.o.m. Portzingis. Jag har verkligen svårt att se att Knicks ska ta poäng ifrån Pelicans och speciellt när Knicks är på bortaplan. Knicks kommer även från en losing streak.

 

Speltips: Pelicans -5,5

Spelbolag: Scandibet få 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Spelstopp: 01:00

Odds: 1,90

Tipsa om NBAtips: NO Pelicans – NY Knicks (30/12) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades