NBAtips: Nattens trippel (06/01)

Nattens NBAtips

Efter en kalldusch så behöver man lägga en summa på denna trippel som jag tror så extremt mycket på. Jag har svårt att se någon skräll ska ske idag speciellt när dessa storlagen är i högform och kört hårt. Nattens NBAtips kommer att innehålla 3 st matcher. Jag har valt ut dessa matcher då jag personligen älskar sättet dessa lag spelar på. Första matchen börjar redan vid midnatt. Nu kammar vi hem denna fina trippel och fortsätter våran vinststreak

Boston Celtics vs Brooklyn Nets

Första matchen som kommer vara med i min trippel är celtics vs nets som kommer spelas kl 00.00. Celtics som är mitt favorit lag att beta på och min favorit spelare Irving spelar där. Celtics har gått som tåget denna säsong och har ett mål i tankarna och de är nå finals. Jag är helt övertyga att de kommer ske ifall de spelar som de gör. Kollar med statistiken så har celtics vunnit 5/5 senaste matcherna och nets har vunnit 3/5 senaste matcherna. Kollar man historian har celtics vunnit 5/5 senaste matcherna mot nets samt vunnit 5/5 senaste borta matcherna mot nets.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings

Andra matchen som kommer vara med i denna underbara trippel är Nuggets vs Kings som kommer att spelas kl 04:00. Nugget må vara med laget som gör mest poäng mot alla lag. Deras offensiva plays är så sjuka och de har så många varianter. Deras defence dock inte lika bra som deras offensiva plays. Men idag möter de Kings så de är okej. Kings har vunnit 1/5 senaste matcherna medans Nuggets har vunnit 3/5 senaste matcherna. Notera att nuggets har kört mot betydligt tuffare motstånd. Nugget har även vunnit 4/5 senaste matcherna mot kings.

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers

Tredje och sista matchen är mellan Cavs och Magic. Denna match kommer att utspelas kl 01:00. Cleveland är så mycket bättre lag än Magic och speciellt nu när de viktiga skadorna är tillbaka i Cleveland. Senaste vi såg IT spela så dominerade Cavs och vann 17 poäng. Magic har haft de så himla tufft. De har vunnit totalt 1 match av 10. De har de sämsta laget i NBA idag och har riktigt kris. Ingen kemi och de spelar inte NBA basket. Cleveland däremot har ett så fruktansvärt bra lag och är en av de lagen som ska dominera.

Speltips: Nuggets, Celtics och Cleveland -6
Odds: 3.90
Spelstopp: 00.00
Units: 3
Spelbolag: Olybet. 100% upp till 2000kr 

Lycka till så kör vi en vändning nu

2 tankar om “NBAtips: Nattens trippel (06/01)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.