NBAtips: Nattens trippel (06/01)

Nattens NBAtips

Efter en kalldusch så behöver man lägga en summa på denna trippel som jag tror så extremt mycket på. Jag har svårt att se någon skräll ska ske idag speciellt när dessa storlagen är i högform och kört hårt. Nattens NBAtips kommer att innehålla 3 st matcher. Jag har valt ut dessa matcher då jag personligen älskar sättet dessa lag spelar på. Första matchen börjar redan vid midnatt. Nu kammar vi hem denna fina trippel och fortsätter våran vinststreak

Boston Celtics vs Brooklyn Nets

Första matchen som kommer vara med i min trippel är celtics vs nets som kommer spelas kl 00.00. Celtics som är mitt favorit lag att beta på och min favorit spelare Irving spelar där. Celtics har gått som tåget denna säsong och har ett mål i tankarna och de är nå finals. Jag är helt övertyga att de kommer ske ifall de spelar som de gör. Kollar med statistiken så har celtics vunnit 5/5 senaste matcherna och nets har vunnit 3/5 senaste matcherna. Kollar man historian har celtics vunnit 5/5 senaste matcherna mot nets samt vunnit 5/5 senaste borta matcherna mot nets.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings

Andra matchen som kommer vara med i denna underbara trippel är Nuggets vs Kings som kommer att spelas kl 04:00. Nugget må vara med laget som gör mest poäng mot alla lag. Deras offensiva plays är så sjuka och de har så många varianter. Deras defence dock inte lika bra som deras offensiva plays. Men idag möter de Kings så de är okej. Kings har vunnit 1/5 senaste matcherna medans Nuggets har vunnit 3/5 senaste matcherna. Notera att nuggets har kört mot betydligt tuffare motstånd. Nugget har även vunnit 4/5 senaste matcherna mot kings.

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers

Tredje och sista matchen är mellan Cavs och Magic. Denna match kommer att utspelas kl 01:00. Cleveland är så mycket bättre lag än Magic och speciellt nu när de viktiga skadorna är tillbaka i Cleveland. Senaste vi såg IT spela så dominerade Cavs och vann 17 poäng. Magic har haft de så himla tufft. De har vunnit totalt 1 match av 10. De har de sämsta laget i NBA idag och har riktigt kris. Ingen kemi och de spelar inte NBA basket. Cleveland däremot har ett så fruktansvärt bra lag och är en av de lagen som ska dominera.

Speltips: Nuggets, Celtics och Cleveland -6
Odds: 3.90
Spelstopp: 00.00
Units: 3
Spelbolag: Olybet. 100% upp till 2000kr 

Lycka till så kör vi en vändning nu

Tipsa om NBAtips: Nattens trippel (06/01) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades