NBAtips: Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers (Försts reken i år)

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers

Först och främst vill jag säga gott nytt år till alla ryggare vi har på 5spades. Det var varit ett helt underbart år med massa vinster och massa tårar. Jag ser fram emot att starta 2018 som jag startade 2017. Just därför har jag tagit ut ett NBAtips till inatt så vi kan börja våran 2018 resa. Denna singel ligger på 2units.

Cleveland Cavaliers

Cleveland har ett sånt sjukt facit på hemmaplan där de har vunnit hela 12 raka vinster i rad just nu och publiken vill ha mer.

Idag har även Cavs skrivit på både twitter och instagram att Isiaha Thomas kommer att göra sin första match idag. Så deras PG som de tradade mot Irving är klar för match. Han är även känd för sina fjärde quaters, då han är kallad ”the king of the fourth quater”

Portland Trail Blazers

Trail Blazers har haft det lite jobbigt då de gick över OT igår mot LA Lakers på borta plan. Idag har de varit på ett plan mot Cleveland för möte western topplaget. Att spela OT med alla startspelare som spelade över 40min kommer att kännas idag mot hungriga Cavs. Kommer vara en stor påverkan idag, back to back samt bortplan. Cleveland ska bara äga denna match.

Motivering

Jag känner att ett svag Portland som ska komma till ett formstarkt Cleveland som körde en OT mot Lakers och trötta ben ska köra match. Helt lagmässigt så är Cleveland ett mycket bättre lag och nu är deras PG.

 

Speltips: Cleveland -6

Odds: 1,650

Units: 2

Spelstopp: 01:00

spelbolag: Olybet, hämta din bonus här 100% upp till 2000kr

 

 

Tipsa om NBAtips: Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers (Försts reken i år) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades