NBAtips: Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers (Försts reken i år)

Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers

Först och främst vill jag säga gott nytt år till alla ryggare vi har på 5spades. Det var varit ett helt underbart år med massa vinster och massa tårar. Jag ser fram emot att starta 2018 som jag startade 2017. Just därför har jag tagit ut ett NBAtips till inatt så vi kan börja våran 2018 resa. Denna singel ligger på 2units.

Cleveland Cavaliers

Cleveland har ett sånt sjukt facit på hemmaplan där de har vunnit hela 12 raka vinster i rad just nu och publiken vill ha mer.

Idag har även Cavs skrivit på både twitter och instagram att Isiaha Thomas kommer att göra sin första match idag. Så deras PG som de tradade mot Irving är klar för match. Han är även känd för sina fjärde quaters, då han är kallad ”the king of the fourth quater”

Portland Trail Blazers

Trail Blazers har haft det lite jobbigt då de gick över OT igår mot LA Lakers på borta plan. Idag har de varit på ett plan mot Cleveland för möte western topplaget. Att spela OT med alla startspelare som spelade över 40min kommer att kännas idag mot hungriga Cavs. Kommer vara en stor påverkan idag, back to back samt bortplan. Cleveland ska bara äga denna match.

Motivering

Jag känner att ett svag Portland som ska komma till ett formstarkt Cleveland som körde en OT mot Lakers och trötta ben ska köra match. Helt lagmässigt så är Cleveland ett mycket bättre lag och nu är deras PG.

 

Speltips: Cleveland -6

Odds: 1,650

Units: 2

Spelstopp: 01:00

spelbolag: Olybet, hämta din bonus här 100% upp till 2000kr

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.