NBAtips: Chris Paul assist (Nattens NBA)

Chris Paul

Nattens NBAtips kommer att handla om en person vid namn Chris Paul, även förkortas som CP. CP är en Point Guard som spelar i Houston Rockets och leder idag assist ligan med hela 11.2 assist per match. Han är även mest känd för sina assist då han varit med i NBA ett riktigt bra tag. Han prime tider var i LA clippers där han bokstavligt talat hade hela laget på sina axlar. Sedan blev han tradad denna sommar till Houston Rockets och där har han samt Harden gjort riktigt bra ifrån sig.

Motivering

Varför jag väljer detta just idag? Joo, de är för att James harden är skadad och CP måste ta hand om alla offensiva plays. Igår spelade Houston mot Magic och då gjorde han 13 assist. Jag ser detta som ett maxbet och ser denna vara klar redan i första halvlek. De möter GSW som är regerande mästarna och alla lag vill sätta de på plats. Att CP ska göra minst 11 assist idag ska vara helt utan snack en vanlig dag på jobbet för honom och speciellt när Harden är skadad då behöver inte CP dela bollen med någon.

Dessutom får vi ett helt ok odds: 1.66. Jag tycker att detta odds är sjukt bra för dessa förutsättningar. Detta är därför jag väljer köra ett maxbet på nattens NBAtips.

Speltips: CP över 10.5 assist
Odds: 1.66
Spelbolag: 10bet. 100% upp till 2000kr
Spelstopp: 02.00
Units: 10

En tanke om “NBAtips: Chris Paul assist (Nattens NBA)

  1. Kalle says:

    Oddset är uppe på 11 assists och jag vet inte om jag ska köra!! Innebär inte det att GSW kommer vinna då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.