NBAtips: Chris Paul assist (Nattens NBA)

Chris Paul

Nattens NBAtips kommer att handla om en person vid namn Chris Paul, även förkortas som CP. CP är en Point Guard som spelar i Houston Rockets och leder idag assist ligan med hela 11.2 assist per match. Han är även mest känd för sina assist då han varit med i NBA ett riktigt bra tag. Han prime tider var i LA clippers där han bokstavligt talat hade hela laget på sina axlar. Sedan blev han tradad denna sommar till Houston Rockets och där har han samt Harden gjort riktigt bra ifrån sig.

Motivering

Varför jag väljer detta just idag? Joo, de är för att James harden är skadad och CP måste ta hand om alla offensiva plays. Igår spelade Houston mot Magic och då gjorde han 13 assist. Jag ser detta som ett maxbet och ser denna vara klar redan i första halvlek. De möter GSW som är regerande mästarna och alla lag vill sätta de på plats. Att CP ska göra minst 11 assist idag ska vara helt utan snack en vanlig dag på jobbet för honom och speciellt när Harden är skadad då behöver inte CP dela bollen med någon.

Dessutom får vi ett helt ok odds: 1.66. Jag tycker att detta odds är sjukt bra för dessa förutsättningar. Detta är därför jag väljer köra ett maxbet på nattens NBAtips.

Speltips: CP över 10.5 assist
Odds: 1.66
Spelbolag: 10bet. 100% upp till 2000kr
Spelstopp: 02.00
Units: 10

Tipsa om NBAtips: Chris Paul assist (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades