NBAtips: Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves (Nattens NBA)

Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves

Nattens NBAtips kommer vara i kära staden New york där vi ska kolla på unga laget Timberwolves mot Nets. Timberwolves som ett riktigt bra lag utan sin original PG Jeff Teague. Jag kommer lägga på Timberwolves för de är generellt ett bättre lag än Nets och dessutom så är Timberwolves spelare i riktigt högfart just nu.

Brooklyn Nets

Nets har haft se jobbigt sen säsongen startade och allt blev mycket jobbigare när deras unga PG Russel skadade sig. Nets he vunnit 14 matcher och förlorat 23 matcher. De ligger på plats 11. Senaste 5 matcherna har de spelat 2/5 vinster.

Minnesota Timberwolves

Wolves har så duktiga spelare i sin trupp där Bl.a Butler, Wiggins samt Towns spelar. Mycket unga men bra spelare sommhar rutin. När de väl gäller aå brukar Timberwolves gasa och köra över motståndarna. Butler som nu är Wolves ledare har en viktig roll där han lär resten av unga spelarna hur de ska vara. De har ett facit på 24 vinster och 14 förluster och därmed har en plats 4 i serien. Senaste fem matcherna har Wolves vunnit 4 matcher samt förlorat 1 match endast. Statistiken är på vår sida och jag litar på denna NBAtips till hundra procent.

Speltips: Timberwolves -5,5

Odds: 1,750

Bolag: Olybet 100% upp till 2000kr

speltopp: 01:30

Unita: 4

Lycka till vid rygg.

Tipsa om NBAtips: Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades