NBAtips: Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves (Nattens NBA)

Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves

Nattens NBAtips kommer vara i kära staden New york där vi ska kolla på unga laget Timberwolves mot Nets. Timberwolves som ett riktigt bra lag utan sin original PG Jeff Teague. Jag kommer lägga på Timberwolves för de är generellt ett bättre lag än Nets och dessutom så är Timberwolves spelare i riktigt högfart just nu.

Brooklyn Nets

Nets har haft se jobbigt sen säsongen startade och allt blev mycket jobbigare när deras unga PG Russel skadade sig. Nets he vunnit 14 matcher och förlorat 23 matcher. De ligger på plats 11. Senaste 5 matcherna har de spelat 2/5 vinster.

Minnesota Timberwolves

Wolves har så duktiga spelare i sin trupp där Bl.a Butler, Wiggins samt Towns spelar. Mycket unga men bra spelare sommhar rutin. När de väl gäller aå brukar Timberwolves gasa och köra över motståndarna. Butler som nu är Wolves ledare har en viktig roll där han lär resten av unga spelarna hur de ska vara. De har ett facit på 24 vinster och 14 förluster och därmed har en plats 4 i serien. Senaste fem matcherna har Wolves vunnit 4 matcher samt förlorat 1 match endast. Statistiken är på vår sida och jag litar på denna NBAtips till hundra procent.

Speltips: Timberwolves -5,5

Odds: 1,750

Bolag: Olybet 100% upp till 2000kr

speltopp: 01:30

Unita: 4

Lycka till vid rygg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.