NBA Speltips 25/5: Två spel i ett i Rockets – Golden State (Western finals game 5)

Godkväll Spelvänner! Spelet på Boston smakade mumma igår. Maj månad fortsätter leverera. Formen känns väldigt bra och inatt går jag för en riktig jackpot. Ett två i ett spel har fångat mitt intresse som ger hela 3,75x pengarna. Game 5 mellan Rockets och Golden State. Vilken match som väntar. Nu kör vi!

Matchen

Houston Rockets lyckades avsluta Golden states 16 matcher långa hemmasvit. Många hade redan räknat ut dom i denna matchserie. Nu står man istället på hemmaplan med 2-2 i matcher och kan kliva upp i en 3-2 ledning. Golden State fick slut på bränsle i fjärde quartern senast och gjorde endast 12 poäng. Nu kan 2 startspelare missa denna match i Iguodala och Thompson. Detta får mig att tro 2 saker. Dels så står Thompson för en hel del poäng, även om han spelar så lär hans knä störa honom. Fördel för Rockets som är skadefria alltså. Förra matchen hade Rockets ett framgångsrecept och det var att ta tid på sig i varje anfall. Man vill inte hamna i tempoväxling med Golden State och ge dom momentum för då kan det rassla rejält i näten. Jag tror därför att denna match blir poängsnål och kommer hamna nånstans kring 200-210 poäng. Jag spelar därför ett två i ett spel som innebär att Houston Rockets vinner matchen och att det blir under 219,5 poäng totalt. Oddset på 3,75x pengarna med dessa förutsättningar känns helt enkelt för bra för att inte provas. Lycka till vid rygg.

✅ Mentalt viktig seger för Rockets senast

✅ Hemmaplan i game 5 är otroligt viktigt

✅ Rockets är skadefria

⚠ Hamnar matchen i tempoväxlingar kan Golden State göra detta till en 3 poängs shootout.

Speltips: Rockets vinner matchen och den slutar under 219,5 poäng totalt @3,75

Units: 5

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 25/5: Två spel i ett i Rockets – Golden State (Western finals game 5) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades