NBA Speltips 11/1: Minnesota Timberwolves – OKC Thunder

Godkväll Spelvänner! Dags för mig att skriva min första Nba rek i 5spades regi. Europa och Asien basket i all ära men NBA är ju trots allt basketvärldens finrum och något jag följt under många år. Ikväll tänker jag hämta mitt spel från matchen mellan Minnesota Timberwolves och Oklahoma City Thunder.Ni som vill ha rekarna på Europa och Asien basketen till morgonkaffet behöver inte frukta, de kommer också. Men vi börjar med nattens NBA match. Haka på!

Matchen

Twolves går riktigt bra just nu och senast krossade man Lebron James Cavaliers med hela 127-99 detta trots att man var utan sin PG Jeff Teague. Just Teague avgörs till matchstart om han kan delta ikväll och det skulle bara innebära ännu mer förstärkning till ett redan riktigt bra lag. OKC med stjärnorna Westbrook, Carmelo och Paul George blandar och ger och förlorade senast igår mot Trailblazers med 106-117. Man lirar alltså back-to-back ikväll och mot ett starkt motstånd som Twolves tror jag man får det svårt.

Analys/statistik

Minnesota Timberwolves har 2 raka vinster och 7 vinster på senaste 10 matcherna. På hemmaplan har man 15 vinster och 6 förluster. OKC har bortafacit 8 vinster och 12 förluster och man har 6 matcher vunna på senaste 10 matcherna men 4 förluster på 6 senaste. Inbördes möten leder Minnesota med 3-2 senaste 5. Med tanke på hur Minnesota såg ut senast mot Cavs och att OKC spelade back to back igår medans Minnesota fått 1 dag extra vila och får lira inför sina hemmafans så väljer jag att spela Minnesota Timberwolves -3 poäng till 1,71x insatsen

•Speltips: Minnesota Timberwolves -3 poäng @1,71

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, alla nya kunder får 100% bonus. Sätt in 2000kr få 4000kr att spela för via denna länk 

Lycka till vid rygg!

Tipsa om NBA Speltips 11/1: Minnesota Timberwolves – OKC Thunder till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades