NBA Speltips MAXBET 4/2: Cleveland Cavaliers – Houston Rockets

Godkväll Spelvänner! Februari har hittills varit marginalernas månad. 3 poäng eller mindre har avgjort 3 raka nba rekar på fel sida marginalen. Jag väljer att tackla detta med en 10/10 units bet och väljer att Maxa i matchen mellan Cleveland Cavaliers och Houston Rockets. Häng med på denna!

Matchen

Cavs har inte varit det lag man såg förra säsongen. Chansen att man skulle ta sig till finalen i år ser jag som väldigt liten och transferryktena i klubben gör inte saken bättre. Vad som felat mest är försvarsspelet och mot ett lag fyllt med skarpskyttar kommer det bli riktigt jobbigt för cavs. James Harden spelar sitt livs basket just nu och satte nytt rekord för några omgångar sen med 60 poäng på egen hand i en enskild match. Med korta spelare som Isaiah Thomas i startfemman blir det ännu jobbigare att försvara sig mot laget som skjuter mest 3 poängare i nba. Kevin Love spelar inte denna matchen för Cavs. Eric Gordon och Trevor Ariza spelar inte för Houston men man har klarat sig utmärkt utan dessa spelare.

Analys

Rockets ligger på en 2a plats bara 2,5 match bakom Golden State warriors i Western Conference med en vinstprocent på 74%. Cavs ligger 3a i den softare Eastern Conference med en vinstprocent på 60%. Inget av lagen är b2b och bordet är dukat för en fest. Lebron kan bära sitt lag på egen hand mot de sämre lagen men inte mot ett klasslag som Rockets. Jag tror att Cavs måste spela på absolut toppnivå för att detta inte ska rinna iväg totalt. Dock är jag fullt övertygad om en Rocketsseger och spelar 10/10 units på Rockets -3,5 poäng till dunderoddset 1,93x insatsen. En poängdiff lagen klivit över i 19/20 senaste inbördes mötena. Lycka till vid rygg!

Speltips: Rockets -3,5 poäng @1,93

Units: 10/10

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10Bet, 100% Bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips MAXBET 4/2: Cleveland Cavaliers – Houston Rockets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades