NBA Speltips 9/6: Lebron James med kniven mot strupen

Godkväll Spelvänner! Panathinaikos gjorde oss inte besvikna igår och det klirrade till bra på spelkontot. Calathes var sådär galet bra och var poängbäst i matchen. Inatt är det match 4 i nba finalen och jag spänner bågen rejält med ett maxbet. Lebron James blir huvudman återigen. Kolla in det här.

Matchen

Golden State leder finalserien med 3-0 i matcher. Efter en tight kamp senast stod man tillslut som segrare. Man har finalserien precis där man vill ha den och har egentligen råd med en förlust här för att kunna ta hem mästerskapet på hemmaplan. En snackis som dykt upp i amerikansk media är att domarna i finalserien favoriserat Golden State. Visst kan jag hålla med lite i kritiken då en del spelare i Warriors får väl lätta fouls med sig emellanåt.

Durant är lång och gänglig och Curry är kort i jämförelse med många nba spelare. James är en tank. Hans spel har nästan kostat honom synen på ena ögat i finalserien. Det är just för att James är så kompakt som domarna ibland förbisett uppenbara fouls på honom. Inatt tror jag det blir ändring på det då domarn som har huvudansvaret är Scott Foster, känd för att ha dömt väl lätt åt Cavs håll under säsongen istället.

Detta kan bli James avsked från Cavaliers då ett klubbyte varit på tapeten länge. Jag förväntar mig en monsterinsats från honom. Golden State kan vara lite bekväma och få avgöra på hemmaplan istället och domarn vill absolut inte bli beskylld för att favorisera Golden State. Detta tillsammans med ett odds på 2,55 för den raka 1an gör att jag inte kan motstå en maxbet här.

Detta är min analys och mitt maxbet. Spela alltid efter egen plånbok. Stort lycka till vid rygg!

✅ Golden State är bekväma, vill avgöra hemma

✅ Lebron är som bäst under press och lär bjuda på en grym insats

✅ Golden State har aldrig svept Cavs i en finalserie

✅ Domarn är känd för att favorisera Cavs och i synnerhet blåsa lätt för Lebron

⚠ Splashbrothers hade problem senast och utan Durant hade man torskat. Höjer Curry och Thompson sig till Durants nivå kan det bli extremt jobbigt för Cavs.

Speltips: Cleveland Cavaliers vinner matchen @2,55

Units: 10

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 9/6: Lebron James med kniven mot strupen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades