NBA Speltips 9/5: Clint Capela och Rockets fyller våra pockets

Godkväll basketfans! Dubbeln igår rök tyvärr på 2 missade straffkast av Boston. Philly tog sin sista livlina och vann med 11 poäng medans Cavs körde över Raptors och blev klara för nästa runda. Inatt lägger jag fokus på matchen mellan Houston Rockets – Utah Jazz. Clint Capela blir det även ett spel på. Haka på!

Houston Rockets – Utah Jazz

Rockets leder matchserien med 3-1 och har ikväll chans att inför hemmafansen avancera till nästa runda. Jazz har sin pointguard Rubio skadad sen innan men blev även förra matchen av med Exum. Ett otroligt stort avbräck då Exum var den som producerade i anfallet innan han sträckte baksida lår. Jag anar att en överkörning ligger i luften och spelar Rockets -10,5 poäng till 1,73. Jazz har helt enkelt för många viktiga pjäser borta och rookien Mitchell kan inte göra allt på egen hand för Jazz.

Jag kommer även syna ett spel på Clint Capela. NBAs bästa rimprotector stod för hela 6 blocks i förra matchen. Att Capela är så atletisk trots sina 208cm har gjort honom ovärderlig för Rockets. Han har haft lekstuga med Gobert i denna matchserie och ikväll när man möter ett desperat Jazz så tror jag att många avslut kommer tas i panik. Där är Capela som bäst. Att vi får hela 2,20x degen på att Capela gör över 2,5 block i matchen måste synas. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets kan avgöra på hemmaplan

✅ Jazz har både Rubio, Exum och Sefolosha borta

✅ Capela stod för 6 blocks senast och har höjt sitt snitt betydligt under slutspelet

⚠ Jazz har skrällt här tidigare

Speltips 1: Houston Rockets -10,5 poäng @1,73 (7 units)

Speltips 2: Clint Capela står för mer än 2,5 blocks @2,20 (3 units)

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 9/5: Clint Capela och Rockets fyller våra pockets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades