NBA Speltips 9/3: Boston Celtics blir grundidén i nattens dubbel

Godkväll Spelvänner! Igår blev det återigen klirr i kassan dock lite mindre än vad man hoppats på från början. En videogranskad 3 poängare i förlängningen mellan Raptors och Pistons som efter granskning blev en 2 poängare istället gjorde att vi fick en push i den matchen då vi spelat -2p och matchen slutade 121-119. Rockets och Pelicans levererade dock återigen och vi fick 2,46x insatsen på spelet. Inatt blir Boston Celtics grundidén och jag kryddar med ett underspel från matchen mellan OKC och Phoenix Suns. Haka på!

Matcherna

Minnesota Timberwolves tar alltså emot Celtics. Twolves är inne i en negativ trend och har halkat ner till en sjätteplats i Western. Man har bara 2 vinster på lagets 5 senaste matcher och avsaknaden av skadade Jimmy Butler är påtaglig. Celtics har däremot 5 vinster på lagets 6 senaste matcher och förlusten med 3 poäng mot Rockets är väl inte mycket att säga om. Kapaciteten i detta laget är enorm och man kan absolut blanda sig i toppstriden i kommande slutspel. Irving är tillbaka efter att ha fått en längre vila och man saknar endast Hayward inför detta möte. Boston har vunnit senaste 3 mötena inbördes och jag tycker de skall ses med god chans att vinna igen. Jag spelar Celtics -2,5 poäng till fina 1,95 här.

Andra matchen som jag plockar med i nattens dubbel är OKC – Phoenix Suns. Senast lagen möttes slutade med en blowout match från båda håll där väldigt lite fokus lades på försvar samtidigt som Phoenix sköt hela 6% bättre än man gör i vanliga fall. Här tycker jag bolagen övervärderat linan grovt och gått alldeles för mycket på hur det såg ut senast lagen möttes. Jag kommer spela UNDER 230 poäng totalt i matchen till 1,92. En lina lagen klivit under i 9/10 senaste inbördes möten. Dels för att denna gång har OKC hemmaplan och det var 3 år sen lagen gick över 230 poäng här men också för att Phoenix saknar Knight och Williams och OKC saknar Roberson. Lycka till vid rygg!

Speltips: Dubbel @3,75

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 9/3: Boston Celtics blir grundidén i nattens dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades