NBA Speltips 9/11: Golden State Warriors – Milwaukee Bucks

Godkväll Spelvänner! Gårdagens tips gick åt skogen då Denver gjorde en riktig plattmatch och förlorade med 2 poäng mot Grizzlies. Trots flertalet chanser att döda matchen så lyckades man inte och med 20 sekunder kvar kunde Grizzlies sätta en sista 2 poängare för vinsten. Inatt kommer jag lira säsongens första 2 i 1 spel. Detta var framgångsrikt under slutspelet förra säsongen och det innebär att jag plockar ut vinnaren och totalpoängen i en och samma match. Inatt ger det 2,81x degen och matchen jag spanat in är mellan Golden State Warriors – Milwaukee Bucks. Haka på!

Golden State Warriors – Milwaukee Bucks

Golden State går som tåget med endast 1 förlust på 11 matcher (ironiskt nog mot Denver). Hemma i Oracle Arena är man obesegrade och efter Portlands överkörning av Bucks så tror jag man får det ännu tuffare här. Splash brothers i Curry, Thompson och Durant fortsätter leverera den bästa basketen i hela nba. Inatt blir dock lite annorlunda då Draymond Green är skadad och Durant förmodligen kan se en rotation där han kliver in mer i en central roll. Iguodala blir viktig från bänken tillsammans med Jerebko som jag tror kan få fler minuter här. Man måste helt enkelt hitta en lösning mot Giannis ”The Greek Freak” Antetokounmpo. Rotation i Warriors brukar borga för lite mindre gjorda poäng. Jag är dock övertygad om att man löser uppgiften inatt och vinner matchen. Jag väljer att bygga mitt spel med 10bets funktion ”skapa ditt egna spel” och lirar att Warriors vinner matchen samt att det blir under 240,5 poäng totalt till 2,81x pengarna. Väljer man att bara ta de valen rakt upp och ner får man 2,69 i odds så ”skapa ditt egna spel” funktionen ger en liten oddsboost. Lycka till vid rygg.

✅ Warriors är obesegrade på hemmaplan

✅ Man har klivit under linan i 17 av de 18 senaste matcherna inbördes

✅ Durant tar en mer central roll

⚠️ The Greek Freak blir ett hot när Green inte finns som första val i försvaret

Speltips: Warriors vinner och UNDER 240,5 poäng i matchen @2,81

Units: 6

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 9/11: Golden State Warriors – Milwaukee Bucks till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades