Nba Speltips 9/1: Phoenix Suns – Sacramento Kings

Godkväll basketfans! Gårdagens dubbel blev en bekväm resa till 3 gånger degen där Spurs och Kings gjorde jobbet. Ja ni läser rätt, Kings är föremål även för nattens bet. Spana in reken här nedanför!

Suns går otroligt tungt. 6 raka hemmamatcher har slutat med förlust och nu ska man spela sin sjunde raka hemmamatch mot ett Kings med skyttar i toppform. Visst är Kings backtoback men det finns andra saker som är minst lika viktiga här.

Suns poängbäste spelare Devin Booker fick utgå i matchen mot Hornets i söndags med ryggspasmer. Han deltog inte heller på Suns träning i måndags. Han är uppskriven som day-to-day och är inte helt utesluten för spel mot Kings. Om han inte spelar har vi en intressant statistik att ta tillvara på. De 10 matcher Booker missat denna säsong så har Suns 1 vinst och 9 förluster. Räkna därtill in att även om Booker skulle spela så ligger Suns tvärsist medans Kings är precis utanför topp 8 och en slutspelsplats med 1 match mindre spelad. Motivationsvågen väger därmed över tungt på Kings.

Booker är dessutom otroligt skadebenägen så det skulle inte förvåna mig om han kommer till spel att han gör det med limiterad speltid. Hursomhelst så håller jag Kings som det betydligt bättre laget här som verkligen hittat formen på många av sina skyttar.

Segern mot Magic bör inte ha tagit extremt på krafterna då det var en behaglig resa från start till mål och där man kunde slå av på takten i fjärde quartern. Jag tror motivation och form gör allt här och lirar 7 units på Kings -2,5 poäng till fina 2x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Booker är inte hel och osäker till spel

✅ Suns har 6 raka hemmaförluster

✅ Förra mötet slutade 105-122 där Kings vann enkelt på bortaplan

⚠️ Kings är backtoback

Speltips: Kings -2,5 poäng @2,0

Units: 7

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.