Nba Speltips 9/1: Phoenix Suns – Sacramento Kings

Godkväll basketfans! Gårdagens dubbel blev en bekväm resa till 3 gånger degen där Spurs och Kings gjorde jobbet. Ja ni läser rätt, Kings är föremål även för nattens bet. Spana in reken här nedanför!

Suns går otroligt tungt. 6 raka hemmamatcher har slutat med förlust och nu ska man spela sin sjunde raka hemmamatch mot ett Kings med skyttar i toppform. Visst är Kings backtoback men det finns andra saker som är minst lika viktiga här.

Suns poängbäste spelare Devin Booker fick utgå i matchen mot Hornets i söndags med ryggspasmer. Han deltog inte heller på Suns träning i måndags. Han är uppskriven som day-to-day och är inte helt utesluten för spel mot Kings. Om han inte spelar har vi en intressant statistik att ta tillvara på. De 10 matcher Booker missat denna säsong så har Suns 1 vinst och 9 förluster. Räkna därtill in att även om Booker skulle spela så ligger Suns tvärsist medans Kings är precis utanför topp 8 och en slutspelsplats med 1 match mindre spelad. Motivationsvågen väger därmed över tungt på Kings.

Booker är dessutom otroligt skadebenägen så det skulle inte förvåna mig om han kommer till spel att han gör det med limiterad speltid. Hursomhelst så håller jag Kings som det betydligt bättre laget här som verkligen hittat formen på många av sina skyttar.

Segern mot Magic bör inte ha tagit extremt på krafterna då det var en behaglig resa från start till mål och där man kunde slå av på takten i fjärde quartern. Jag tror motivation och form gör allt här och lirar 7 units på Kings -2,5 poäng till fina 2x degen. Lycka till vid rygg.

✅ Booker är inte hel och osäker till spel

✅ Suns har 6 raka hemmaförluster

✅ Förra mötet slutade 105-122 där Kings vann enkelt på bortaplan

⚠️ Kings är backtoback

Speltips: Kings -2,5 poäng @2,0

Units: 7

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr här

Tipsa om Nba Speltips 9/1: Phoenix Suns – Sacramento Kings till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades