NBA Speltips 8/5: Boston och Cavs ordnar nattens dubbel

Godkväll basketfans! Gårdagens bet på Rockets satt fint och formen i maj fortsätter vara god. Tyvärr höll inte det lilla sidospelet på att Eric Gordon skulle göra över 16 poäng. Han tog en betydligt mer defensiv roll än väntat och gjorde ”bara” 9 poäng framåt. Inatt kan vi se 2 lag avancera till nästa runda vid vinst. Det är Boston och Cavs som båda leder sina matchserier med 3-0. Nattens dubbel ger 2,37x degen. Haka på!

Nattens dubbel

Cavs såg länge ut att lätt kunna raka in vinst nr 3 mot Toronto. Man släppte dock helt på spärrarna i sista quartern och Lebron fick återigen frälsa laget med en buzzerbeater för att vinsten skulle säkras. Dock är jag helt inne på att Cavs bara vinner ikväll och sveper Raptors med 4-0 i matcher. Man har hemmaplan och Lebron ses nog som jätten som inte kan besegras hos Raptors just nu. Cavs inser självklart också faran i att ge Raptors något som helst hopp då de skulle få hemmaplan i nästa möte vid eventuell vinst inatt. Bolagen tror dock att Cavs ska vinna enkelt här. Jag tror på en jämnare historia och spelar Cavs -1,5 poäng till 1,54.

Den andra matchen i nattens dubbel är mellan Philly och Boston. Ett Celtics som trots 3-0 i matcher ses som någon slags underdog av bolagen. Här tror jag möjligtvis att Philly faktiskt kan knipa den sista livlinan på sin hemmaplan. Embiid kommer lira livet ur sig inatt för att säsongen inte skall ta slut. Dock är inte Boston laget som lägger sig ner i första taget och ett handikapp på +9,5 poäng till 1,54 måste ses som väldigt generöst. Brown spelar fortsatt med minutrestriktion men maskinen Boston håller även denna match mycket tight. Lycka till vid rygg.

✅ Både Boston och Cavs leder med 3-0 i matcher

✅ Cavs har hemmaplansfördel medans Boston vunnit 5 raka i Philly.

✅ Inget lag har någonsin vänt ett 3-0 underläge i slutspelet i NBAs historia

⚠ Kniven mot strupen för Philly och Raptors

Speltips: Dubbel, Cavs -1,5p och Boston +9,5p @2,37

Units: 7

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

 

Tipsa om NBA Speltips 8/5: Boston och Cavs ordnar nattens dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades