NBA Speltips 8/3: Favorit i repris med New Orleans

Godkväll Spelvänner! Igår hade vi all anledning att jubla då dubbeln på Rockets och Pelicans satt till fina 4,13x degen. Anthony Davies var planens gigant och stod för hela 41 poäng! Inatt spelar både Rockets och New Orleans igen och även om lagen är backtoback så ser motståndet perfekt ut för att våga tro på vinst igen. Jag plockar även med Toronto Raptors och kör en trippel med låga handikapp till runt 4x insatsen igen. Haka på!

Matcherna

Först ut är det Bucks tur att ta emot giganterna från Houston. I intervjun igår med James Harden så var målet för honom och Rockets klart. Vinn resterande matcher innan slutspelet drar igång. Går laget skadefritt från nuvarande startfemma så tror jag den chansen är stor. Bucks har bara 1 vinst på lagets senaste 6 matcher och att dom skulle vara laget som bryter Rockets vinststreak är knappast troligt.

Rockets -3 poäng @1,57 blir spelet här.

Näst ut är Detroit Pistons mot Toronto Raptors. Pistons har bara vunnit 1 match på lagets 11 senaste matcher och här ska man försöka tackla ett Raptors som bara har 1 förlust på lagets 13 senaste matcher. DeRozean blev månadens spelare i East och jag kan förstå varför. Faktum är att hela Raptors levererar på en väldigt hög nivå just nu och jag tror Pistons får det väldigt tufft inatt.

Raptors -2 poäng @1,58 blir spelet här.

Sist men definitivt inte minst är matchen mellan Sacramento Kings och New Orleans Pelicans. Pelicans med Davies i spetsen fortsätter ösa på och har nu 9 raka vinster. Tempot som Pelicans spelar passar inte Kings alls och det skulle inte förvåna mig om denna matchen mer eller mindre är avgjord efter 3 Quarters. Det är helt enkelt sån nivåskillnad på lagen. Kings har 3 vinster på lagets 10 senaste matcher men dessa har kommit mot bottenkollegorna Nets och Mavericks samt mot ett skadedrabbat Knicks. Jag tror på överkörning här men väljer ändå att spela safe iom att Davies möjligtvis spelar lite färre minuter och sparas.

Här blir spelet  Pelicans -2,5 poäng @1,57.

Lycka till alla ryggare!

Speltips: Trippel @3,89

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 8/3: Favorit i repris med New Orleans till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades