NBA Speltips 8/2: Memphis Grizzlies – Utah Jazz

Godkväll Spelvänner! Gårdagens rek på Houston missades med minsta möjliga marginal där Rockets vann med 10 poäng och vi hade -10,5. Extra surt då Capela blev foulad i slutet men blev såpass omskakad så han missade båda straffkasten. Nets överpresterade nåt grovt och sköt hela 12% bättre än sitt snitt för säsongen i de första 3 kvartarna. Ni som följde med Live fick 2 fina bets på Magic till 3x degen och OKC till 3,10. Dags för nattens omgång och jag har kollat in matchen mellan Memphis Grizzlies och Utah Jazz. Häng med!

Matchen

Memphis fortsätter det att gå trögt för och man har bara 1 vinst på lagets 7 senaste matcher. Vinsten kom dessutom mot bottenkollegan Phoenix Suns. Föga imponerande med andra ord. Inför denna match kommer man med fortsatta skadebekymmer på Conley, Parssons, Evans och Davis. Lagets big man Marc Gasol försöker bära laget på sina axlar och gör det bra individuellt men har svårt att få resten av laget att haka på. Inatt möter man ett nytänt Utah Jazz som spelar en fantastiskt bra basket just nu. Här ligger också fokus på lagets Center Rudy Gobert som varit fenomenal i de senaste matcherna. Stora skillnaden här är att resten av Jazz gjort gemensam sak i att lyfta sitt spel avsevärt. Man inte bara vinner utan man har fullständigt krossat motstånd som Golden State och Pelicans bla. Man kommer med 6 raka segrar inför denna match och med startfemman intakt. Man har dessutom fått 1 dags vila medans Memphis är back-to-back. Jag tror Jazz fina segersvit fortsätter här och spelar Utah Jazz -6 poäng (insatsen tillbaka vid vinst med exakt 6) till 1,76x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Utah Jazz -6 poäng @1,76

Units: 7

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 8/2: Memphis Grizzlies – Utah Jazz till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades