02:00
Speltips
NBA 08 februari 2019

NBA Speltips 8/2: Celtics krossar krisande Lakers

Godkväll basketfans! Gårdagens nba lir som postades på fb satt finfint när Rockets gjorde slarvsylta av Kings. Ett annat lag som det råder stor kris i just nu är Lakers och inatt ska man möta Celtics som svävar på moln just nu. Jag har hela 3 idéer.

Sista dagen innan tradefönstret stänger och det har rådit stor turbulens kring Anthony Davis vara eller icke vara kring flytten till Lakers och Lebron. Detta kunde inte vara tydligare än senast när Pacers utan Oladipo slog Lakers med hela 136-94. Inga av de yngre spelarna visade coach Walton någon barmhärtighet när transferrykten florerade hej vilt. Ska Lakers byta bort hela sin unga spelarbas mot en superstjärna eller inte?

Lebron själv stod för en medioker insats och jag tror inte det blir mycket bättre inatt då resten av truppen inte ger 100% innan denna storm lagt sig. Jag tänker därför investera i 3 spel. Samtliga på handikappmarknaden. Med tanke på hur otroligt fint Celtics lirat senaste tiden och att man har Kyrie utvilad här då han slapp spela senaste matchen mot Cavs så ser jag en överhängande risk för blowout.

6 units investeras på Celtics -5 poäng @1,52

2 units investeras på Celtics -9 poäng @1,98

1 unit investeras på Celtics -16 poäng @3,70

Lycka till visa rygg.

Tipsa om NBA Speltips 8/2: Celtics krossar krisande Lakers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.52 -5 poäng 6 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

08 februari 2019

MATCHTID: 02:00

Match: Celtics - Lakers
Spel: -5 poäng
Insats: 6 units

ODDS: 1.52

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades