NBA Speltips 8/11: Memphis Grizzlies – Denver Nuggets

Godkväll basketfans! Gårdagens spel på under 229 poäng i matchen mellan Portland och Bucks satt finfint. Matchen startade i ett rasande tempo men planade ut och slutade 118-103. Vi kryddade även vinsten imorse med ett vinnande spel på Seoul Knights från koreanska KBL. Skön form just nu och inatt spanar vi in mötet mellan Memphis Grizzlies och Denver Nuggets. Haka på!

Memphis Grizzlies – Denver Nuggets

Memphis med 5 vinster och 4 förluster återvänder hem här efter två raka bortaförluster mot Suns och Warriors. Hemma har man 3 raka vinster dock mot svagt motstånd i Wizards, Suns och Hawks. Inatt ska man ta emot galet heta Nuggets som har 9 vinster och bara 1 förlust. En match i matchen inatt blir den mellan Nikola ”The Joker” Jokic och Marc Gasol. Nuggets kommer med 5 raka vinster i ryggen till detta möte och har imponerat stort i vinster mot Celtics och Jazz senaste 2 matcherna.

Memphis gillar att sakta ner tempot på hemmaplan så jag förväntar mig ingen fartfylld historia här. Murray gjorde hela 48 poäng mot Celtics och är inne i en fin formkurva. Detta är en uppgift som är numret för stort för Grizzlies i mina ögon och jag väljer att spela Nuggets -3 poäng till fina 1,92. Båda lagen kommer med 1 dags vila till denna match. 8 units investeras återigen och visst hade det suttit fint med 3 raka spel som sitter med den insatsen. Stort lycka till om ni tar rygg.

✅ Nuggets har 9 vinster och 1 förlust

✅ Grizzlies har 2 raka förluster och har mött svagt motstånd hemma

✅ Murray satte 48 poäng senast mot Celtics

⚠️ Grizzlies förmåga att sakta ner matcher för att hålla dom jämna

Speltips: Denver Nuggets -3 poäng @1,92

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om NBA Speltips 8/11: Memphis Grizzlies – Denver Nuggets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades