NBA Speltips 8/11: Memphis Grizzlies – Denver Nuggets

Godkväll basketfans! Gårdagens spel på under 229 poäng i matchen mellan Portland och Bucks satt finfint. Matchen startade i ett rasande tempo men planade ut och slutade 118-103. Vi kryddade även vinsten imorse med ett vinnande spel på Seoul Knights från koreanska KBL. Skön form just nu och inatt spanar vi in mötet mellan Memphis Grizzlies och Denver Nuggets. Haka på!

Memphis Grizzlies – Denver Nuggets

Memphis med 5 vinster och 4 förluster återvänder hem här efter två raka bortaförluster mot Suns och Warriors. Hemma har man 3 raka vinster dock mot svagt motstånd i Wizards, Suns och Hawks. Inatt ska man ta emot galet heta Nuggets som har 9 vinster och bara 1 förlust. En match i matchen inatt blir den mellan Nikola ”The Joker” Jokic och Marc Gasol. Nuggets kommer med 5 raka vinster i ryggen till detta möte och har imponerat stort i vinster mot Celtics och Jazz senaste 2 matcherna.

Memphis gillar att sakta ner tempot på hemmaplan så jag förväntar mig ingen fartfylld historia här. Murray gjorde hela 48 poäng mot Celtics och är inne i en fin formkurva. Detta är en uppgift som är numret för stort för Grizzlies i mina ögon och jag väljer att spela Nuggets -3 poäng till fina 1,92. Båda lagen kommer med 1 dags vila till denna match. 8 units investeras återigen och visst hade det suttit fint med 3 raka spel som sitter med den insatsen. Stort lycka till om ni tar rygg.

✅ Nuggets har 9 vinster och 1 förlust

✅ Grizzlies har 2 raka förluster och har mött svagt motstånd hemma

✅ Murray satte 48 poäng senast mot Celtics

⚠️ Grizzlies förmåga att sakta ner matcher för att hålla dom jämna

Speltips: Denver Nuggets -3 poäng @1,92

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.