Nba speltips 8/1: 2 lag med skarpskyttar ordnar dubbeln

Godkväll alla basketfans! Gårdagen gick kanon med Clippers som ordnade deg till 1,85 i den tidiga reken och Charlotte som fixade vinsten mot Suns till 1,91. Inatt kliver jag in på en dubbel till 3x degen. Haka på!

Detroit Pistons – San Antonio Spurs

Pistons befinner sig i ett hål just nu med bara 1 vinst på lagets 5 senaste matcher. Inatt ska man ta emot Spurs som verkligen hittat en extra växel och bara öser in poäng. Man kommer med 4 raka vinster till detta mötet och då har man slagit lag som Celtics, Clippers och Raptors. Aldridge och DeRozan bör göra livet surt för Pistons här och jag lirar Spurs – 2,5 poäng till 1,84 som första match i denna dubbeln. Spurs saknar Murray precis som senast medans Pistons saknar Smith, Pachulia och Ellenson.

Sacramento Kings – Orlando Magic

Andra matchen i denna dubbel hämtar jag från mötet mellan Kings och Magic. Magic är halvt backtoback här eftersom man spelade den tidiga matchen mot Clippers. Kings satte nytt nba rekord i matchen mot Warriors där båda lagen totalt satte 41 trepoängare. Kings satte 20 st av dessa och hade faktiskt en bättre träffprocent än Warriors. Hela 55,6% av försöken satt och denna offensiv bör bli ett stort problem för Magic som bekant bara sätter ca 105 poäng per match i snitt. Visst har Kings 4 raka förluster men ha då i beräkning att man bara torskat med 4 poäng mot Warriors och Nuggets och tog Portland till förlängning. Magic har bara 1 vinst på lagets 6 senaste bortamatcher och bör dessutom ha Clippersmatchen i benen i detta mötet. Jag tar det ändå försiktigt och lägger mig inte på en alltför hög lina utan lirar Kings -3 poäng till 1,63 som andra match i denna dubbeln. Vi får ett totalodds på 3x degen och jag investerar 4 units. Lycka till vid rygg.

✅ Spurs är i galet bra form

✅ Kings offensiv

✅ Magic och Pistons usla form

⚠️ Någon gång måste det vända för lagen som förlorat mycket, jag tror dock inte det blir här.

Speltips: Dubbel @ 3,0

Units: 4

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr här

Tipsa om Nba speltips 8/1: 2 lag med skarpskyttar ordnar dubbeln till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades