Nba speltips 8/1: 2 lag med skarpskyttar ordnar dubbeln

Godkväll alla basketfans! Gårdagen gick kanon med Clippers som ordnade deg till 1,85 i den tidiga reken och Charlotte som fixade vinsten mot Suns till 1,91. Inatt kliver jag in på en dubbel till 3x degen. Haka på!

Detroit Pistons – San Antonio Spurs

Pistons befinner sig i ett hål just nu med bara 1 vinst på lagets 5 senaste matcher. Inatt ska man ta emot Spurs som verkligen hittat en extra växel och bara öser in poäng. Man kommer med 4 raka vinster till detta mötet och då har man slagit lag som Celtics, Clippers och Raptors. Aldridge och DeRozan bör göra livet surt för Pistons här och jag lirar Spurs – 2,5 poäng till 1,84 som första match i denna dubbeln. Spurs saknar Murray precis som senast medans Pistons saknar Smith, Pachulia och Ellenson.

Sacramento Kings – Orlando Magic

Andra matchen i denna dubbel hämtar jag från mötet mellan Kings och Magic. Magic är halvt backtoback här eftersom man spelade den tidiga matchen mot Clippers. Kings satte nytt nba rekord i matchen mot Warriors där båda lagen totalt satte 41 trepoängare. Kings satte 20 st av dessa och hade faktiskt en bättre träffprocent än Warriors. Hela 55,6% av försöken satt och denna offensiv bör bli ett stort problem för Magic som bekant bara sätter ca 105 poäng per match i snitt. Visst har Kings 4 raka förluster men ha då i beräkning att man bara torskat med 4 poäng mot Warriors och Nuggets och tog Portland till förlängning. Magic har bara 1 vinst på lagets 6 senaste bortamatcher och bör dessutom ha Clippersmatchen i benen i detta mötet. Jag tar det ändå försiktigt och lägger mig inte på en alltför hög lina utan lirar Kings -3 poäng till 1,63 som andra match i denna dubbeln. Vi får ett totalodds på 3x degen och jag investerar 4 units. Lycka till vid rygg.

✅ Spurs är i galet bra form

✅ Kings offensiv

✅ Magic och Pistons usla form

⚠️ Någon gång måste det vända för lagen som förlorat mycket, jag tror dock inte det blir här.

Speltips: Dubbel @ 3,0

Units: 4

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr här

En tanke om “Nba speltips 8/1: 2 lag med skarpskyttar ordnar dubbeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.