NBA Speltips 7/6: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors (match 3)

Godkväll Spelvänner. Connecticut Sun stod för säsongens sämsta insats igår när man förlorade mot Atlanta Dream. I skrivande stund hoppas vi istället på en fin trippel postad i vår fb grupp under dagen. Inatt är det dags för match 3 i nba finalen. Här råder det delade meningar om vem som vinner. Jag tror dock hårt på en repris på förra årets final. Haka på!

Matchen

Golden State vann planenligt de 2 första mötena hemma. Curry blev tokhet senast och slog nytt rekord i antal satta treor under en finalserie med 9st. Golden State är helt enkelt bättre på så många mer positioner än vad Cavs är. När inte ens 51 poäng från Lebron som han fixade i match 1 räcker till för att vinna så undrar man ju vilken kanin Cavs ska dra upp ur sin hatt för att vinna inatt. Nog för att man är bättre på hemmaplan än borta men här tror jag man får otroligt svårt att rå på Golden State.

McGee fick äntligen förtroendet senast för Golden State och ser ut att starta även inatt. Iguodala är GTD och kan han lira förstärks Warriors defensiv än mer. Jag är som sagt inne på att Golden State vinner inatt för att sedan se Cavs vinna med kniven mot strupen i match 4 och Golden State får vinna mästerskapet i en match 5. Man vill inte riskera att torska första borta för att ge Cavs chansen till 2-2 i matcher. Mitt spel blir 8 units på Golden State -2,5 poäng till 1,71. Lycka till vid rygg.

✅ Golden State leder med 2-0 i matcher och vill skaffa sig en dominerande 3-0 ledning.

✅ McGee får äntligen speltid. Iguodala kan komma till spel.

✅ Man är bättre på så många fler positioner

✅ Curry, Thompson och Durant spelar fantastiskt

⚠ Cavs har varit bättre hemma än borta

⚠ Lebron har stått för magiska insatser i slutspelet

Speltips: Golden State Warriors -2,5 poäng @1,71

Units: 8

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr 

Tipsa om NBA Speltips 7/6: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors (match 3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades