NBA Speltips 7/5: Gordon fixar biffen åt Rockets igen

Godkväll Spelvänner! Tipset igår på att Boston Celtics skulle hålla jämna steg med Philly var bara helrätt. Matchen gick till förlängning och väl där kunde Boston knipa segern och kliva upp i en 3-0 ledning. Inatt lägger jag fokus på matchen mellan Utah Jazz och Houston Rockets. Jag lägger även ett spel på Eric Gordon. Haka på!

Matchen

Utah Jazz tog förvånansvärt en seger i Houston och där trodde man att matchserien skulle kunna bli jämn. När Jazz kunde vända hem med 1-1 i matchserien och få hemmaplansfördel. Rockets visade dock förra matchen att man är ett lag att räkna med i striden kring nba titeln. Jag är helt inne på att Rockets vinner även inatt och kan åka hem till Houston med 3-1 i matcher och avgöra på hemmaplan. Jag spelar 7 units på Rockets -4,5 poäng till 1,74.

Eric Gordon

Gordon levererade 25 poäng förra matchen och var en viktig kugge i Rockets maskineri. Han har snittat 16,8 poäng senaste 5 matcherna och tränare D’antoni lovordade hans insats senast. Hans spelminuter har ökat successivt under slutspelet och hans 3 poängsskytte har varit ovärderligt för Rockets. Här synar jag att han gör över 16 poäng till fina 1,85x pengarna. Jag lägger 3 units på detta spel så att jag totalt lägger hela 10 units på matchen. Lycka till vid rygg.

✅ Rockets tryckte ner Jazz ordentligt i skorna senast trots att man spelade borta.

✅ Harden och Chris Paul leverar på toppnivå

✅ Gordon är bland de bästa bänkspelarna i nba

⚠ I match 2 sköt Rockets bara 25% lyckade skott i quarter 4. Kan Utah få dom dit igen?

⚠ Hemmaplan är ändå hemmaplan, kan fansen lyfta Jazz till skrällseger?

Speltips 1: Rockets -4,5 poäng @1,74 (7 units)

Speltips 2: Eric Gordon att göra över 16 poäng @1,85 (3 units)

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 7/5: Gordon fixar biffen åt Rockets igen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades