NBA Speltips 7/3: Formen hos Rockets och Pelicans ordnar dubbeln?

Godkväll Spelvänner! Marginaler har kommit att bli ett ord man inte gillar särskilt mycket för tillfället. Vinsterna senaste 2 dagarna har uteblivit på just väldigt små marginaler. För er som hängt med på fb idag så har en dubbel på den filipinska basketen suttit till fina 2,52 och i skrivande stund försöker vi även heja in den svenska dubbeln på Borås och Norrköping. Varför inte då fortsätta med en dubbel till nattens nba? För lagen jag tänkt spela på pekar formkurvan rakt upp och Rockets och Pelicans blir idén i nattens dubbel. Häng på!

Match 1: OKC – Houston Rockets

Houston fortsätter trumma på och vilken basket detta lag producerar i år. 15 raka vinster och oavsett motstånd så hittar man vägar att stå som segrare när slutsignalen ljuder. Mot Boston senast var det tufft och vi bjöds på en match som hade allt. OKC har blandat och gett senaste tiden och man inte hittar inte riktigt rytmen i laget. Man har 3 segar på de 5 senaste matcherna men dessa har kommit mot lag som man bara ska slå. Så fort ett tuffare motstånd stått på schemat så har man förlorat och att Houston inte skulle stå som segrare återigen inatt ser jag som högst otroligt. Jag väljer faktiskt att nappa på linan som ställs ut och spelar Rockets -5 poäng till 1,92. Dels för att Rockets har Chris Paul från start, (det hade man inte senast lagen möttes) och dels för att OKC får plocka in Huestis i startfemman.

Match 2: LA Clippers – New Orleans Pelicans

New Orleans kommer med 8 raka segrar inför detta möte med Clippers. Anthony Davis har verkligen steppat upp i Cousins frånvaro och bär verkligen sitt lag framåt just nu. Clippers agerade minst sagt märkligt senast mot Nets och höll på att tappa matchen. Nu möter man ett glödhett Pelicans och hur man kan vara listade som favoriter här tycker jag är skumt. Båda lagen har 4 spelare skadade och har fått lika lång vila inför detta mötet. Denna säsong har man 1-1 i inbördes möten men formen på New Orleans och framförallt Davis får mig att välja sida här och jag spelar den raka 2an till 2,15. Lycka till vid rygg.

Speltips: Rockets -5 poäng och rak 2a på Pelicans i en dubbel @4,13

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 7/3: Formen hos Rockets och Pelicans ordnar dubbeln? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades