NBA Speltips 7/2: Brooklyn Nets – Houston Rockets

Godkväll alla lirare! Gårdagen var en mycket trevlig bettingdag där spelet på Nuggets satt klockrent. Ni som hängde med på livespelen hade nog all anledning att jubla när både spelet på Jazz och Pistons satt också. Vi går vidare med nattens omgång och matchen mellan Brooklyn Nets – Houston Rockets. Här bjuds vi på ett väldigt fint odds och jag har idén klar. Häng med!

Matchen

Rockets bara fortsätter att imponera och senast vann man mer hela 32 poäng mot Cavaliers. Kombinationen korta försvarare mot NBAs bästa 3 poängslag brukar sluta i blowouts och ikväll finns det en bra möjlighet till det igen. Rockets har alltså fått vila några dagar och kommer med samma startfemma till nattens match som senast. Eric Gordon ser även ut att kunna göra comeback efter skada och då har man ännu en vass 3 poängsskytt att tillgå. Man kommer med 4 raka vinster i bagaget inför detta möte.

Brooklyn har gått åt ett helt annat håll med endast 1 vinst på de 5 senaste matcherna, man släpper otroligt mycket offensive rebounds till motståndarna och erbjuder både 2 och 3 chanser ifall första skottet inte sitter. Enda ljusglimten i laget är Allen men han är inte spelaren som kan bära Brooklyn själv. Resten av laget är för dåligt. Man ser ut att kunna bli utan Acy denna match vilket blir ett stort avbräck då han är en av Brooklyns längre spelare. Jag tror på en blowout här och när vi får hela 1,93x insatsen på att Rockets vinner med mer än 10,5 poäng så tackar jag för kaffet och degar in 8 units. Man klarade att gå över den linan i båda mötena 2017. Rockets i den form man visar upp just nu mot ett katastrofdåligt Brooklyn med ett försvagat försvar. Jag tror mycket på denna bet. Lycka till vid rygg.

Speltips: Rockets -10,5 poäng @1,93

Units: 8

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 7/2: Brooklyn Nets – Houston Rockets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades