NBA Speltips 7/11: Portland Trailblazers – Milwaukee Bucks

Godkväll basketfans! Gårdagens speltips på Clippers smakade mumma efter att slutsiffrorna skrevs till 120-109. Inatt riktar jag in mig på ett poängspel i matchen mellan Portland Trailblazers och Milwaukee Bucks. Spana in det här.

Portland Trailblazers – Milwaukee Bucks

Portland har startat säsongen väldigt bra med 7 vinster och 3 förluster. Med kärnan Lillard, McCollum och Nurkic så är detta ett lag som jag håller väldigt högt. På andra sidan står idag ett Bucks med ”The Greek Freak” i spetsen. Antentokoumpo har varit helt fenomenalt bra i säsongsinledningen och i sådana här matcher brukar han tända till lite extra. Bucks har bara 1 förlust hittills i år som kom mot Celtics. Man har haft förmågan att kunna spela snabbt när det behövts och kunna bromsa i mer ”skitiga” matcher.

Dessa lag emellan brukar inte bli några sprudlande poängfester och att båda lagen kommer utvilade till denna match tror jag ger en effekt i respektive defensiv. Man kommer orka stå upp hela matchen är min tanke. Att vi då får hela 1,92x pengarna på UNDER 229 poäng totalt i matchen är ett riktigt bjudodds i mina ögon. Framförallt med tanke på att dessa lag inte gått över den linan under ordinarie tid på de 20 senaste mötena lagen emellan. Endast 1 gång har man passerat linan och då gick matchen till förlängning och tom då blev det bara 235 poäng totalt. Jag spelar 8 units igen och önskar alla som tar rygg ett stort lycka till.

✅ Lagen har endast klivit över linan 1 gång tidigare och då krävdes förlängning

✅ Båda lagen kommer utvilade vilket bör borga för alerta försvar

⚠️ Vi har sett båda lagen mosa annat motstånd under säsongen.

Speltips: UNDER 229 poäng i matchen @1,92

Units: 8

Spelstopp: 04:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 7/11: Portland Trailblazers – Milwaukee Bucks till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades