NBA Speltips 7/11: Portland Trailblazers – Milwaukee Bucks

Godkväll basketfans! Gårdagens speltips på Clippers smakade mumma efter att slutsiffrorna skrevs till 120-109. Inatt riktar jag in mig på ett poängspel i matchen mellan Portland Trailblazers och Milwaukee Bucks. Spana in det här.

Portland Trailblazers – Milwaukee Bucks

Portland har startat säsongen väldigt bra med 7 vinster och 3 förluster. Med kärnan Lillard, McCollum och Nurkic så är detta ett lag som jag håller väldigt högt. På andra sidan står idag ett Bucks med ”The Greek Freak” i spetsen. Antentokoumpo har varit helt fenomenalt bra i säsongsinledningen och i sådana här matcher brukar han tända till lite extra. Bucks har bara 1 förlust hittills i år som kom mot Celtics. Man har haft förmågan att kunna spela snabbt när det behövts och kunna bromsa i mer ”skitiga” matcher.

Dessa lag emellan brukar inte bli några sprudlande poängfester och att båda lagen kommer utvilade till denna match tror jag ger en effekt i respektive defensiv. Man kommer orka stå upp hela matchen är min tanke. Att vi då får hela 1,92x pengarna på UNDER 229 poäng totalt i matchen är ett riktigt bjudodds i mina ögon. Framförallt med tanke på att dessa lag inte gått över den linan under ordinarie tid på de 20 senaste mötena lagen emellan. Endast 1 gång har man passerat linan och då gick matchen till förlängning och tom då blev det bara 235 poäng totalt. Jag spelar 8 units igen och önskar alla som tar rygg ett stort lycka till.

✅ Lagen har endast klivit över linan 1 gång tidigare och då krävdes förlängning

✅ Båda lagen kommer utvilade vilket bör borga för alerta försvar

⚠️ Vi har sett båda lagen mosa annat motstånd under säsongen.

Speltips: UNDER 229 poäng i matchen @1,92

Units: 8

Spelstopp: 04:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.