NBA Speltips 7/1: Phoenix Suns – Charlotte Hornets

Godkväll basketfans! Gårdagens fyrling var inte långt borta ifrån att gå in. Philly, Spurs och Warriors gjorde jobbet men trots att vi hade +5,5 poäng på Rockets så förlorade man matchen mot Portland med 9 poäng. Harden funkade inte alls i första halvan av matchen tyvärr. Inatt kollar vi in mötet mellan Phoenix Suns och Charlotte Hornets. Haka på!

Suns går blytungt i Western Conference och ligger toksist i tabellen. 5 raka hemmamatcher har slutat med 5 förluster. Visst finns ljuspunkter som Ayton men laget går mot ännu en tung säsong.

Charlotte har själva lite bekymmer med bara 2 vinster på lagets 5 senaste matcher. Man ligger dock 8a i Eastern Conference och detta blir något av en måstematch när det är så pass tight om slutspelsplatserna. Lagets poängspruta Kemba Walker har sviktat lite i prestationerna och det är dags att han kommer igång igen om laget ska ha någon chans till slutspel.

Jag är inne på att Hornets ändå fixar detta och lirar Hornets -2 poäng till 1,91. Man har vunnit de 3 senaste mötena mellan lagen och eftersom det är lite kniven mot strupen så tror jag Kemba höjer sig och tar sitt lag till en vinst. 4 units investeras på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Suns har 5 raka förluster på hemmaplan

✅ Hornets har vunnit de 3 senaste mötena inbördes

✅ Suns ligger toksist och är avhakade i slutspelsstriden

⚠️ Suns kan spela utan press

Speltips: Hornets -2 poäng @1,91

Units: 4

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr här

Tipsa om NBA Speltips 7/1: Phoenix Suns – Charlotte Hornets till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades