NBA Speltips 6/3: San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

Godkväll Bettingvänner! Gårdagens dubbel såg väldigt bra ut när Pelicans vann sin match enkelt och Clippers ledde med 14 poäng i 3e Quartern. Att Clippers sen närapå tappar matchen när man vill slåss om en slutspelsplats var skrämmande att se. Nets vände till 8 poängs ledning innan Clippers vaknade och vände på steken. Problemet var ju att jag hade Clippers -3,5 poäng och nu vann man med 3. Galet irriterande marginaler som gjorde att vinsten uteblev. Ikväll har jag riktat in mig på matchen mellan San Antonio Spurs och Memphis Grizzlies. Häng med!

Matchen

Spurs har gått blytungt senaste tiden och har bara 1 vinst på lagets senaste 7 matcher. Det tidigare så försvarsstarka laget har börjat släppa in betydligt mer poäng än man är van att se och även om man ökat poängskörden framåt så har man läckt som ett såll bakåt. Idag möter man ett Grizzlies som även dom går fruktansvärt tungt denna säsong och har 13 raka förluster inför detta mötet. Att Kawhi Leonard saknas för Spurs börjar bli mer och mer tydligt. Samma sak när Gasol saknas för Grizzlies, då är man chanslösa. Men ikväll spelar Gasol och även om jag inte tror att Grizzlies vinner så tror jag att det kan bli en poängrik match. Känns som att linan är satt efter Spurs tidigare uppvisade försvar. Jag tror helt enkelt att man hellre maler på framåt här för att säkra vinsten snarare än att försöka spela tight försvar. Grizzlies får väldigt sällan stryk med jättesiffror när Gasol spelar så 2 lag med försvar som ej fungerar. Då känns linan på att det skall bli över 202,5p given. När jag dessutom får 1,92x insatsen så hugger jag.

Förutsättningarna inatt är helt annorlunda jämfört med tidigare inbördes möten som jag nämt ovan. Lycka till vid rygg.

Speltips: ÖVER 202,5 poäng totalt i matchen @1,92

Units: 7

Spelstopp: 02:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 6/3: San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades