02:00
Speltips
NBA 06 mars 2019

NBA Speltips 6/3: Houston och Portland fixar dubbeln

Godkväll basketfans! Clippers till 2,55 satt fint igår och precis som jag var inne på så märktes irritationen kring Lebron. En scen som utspelade sig var när Kyle Kuzma fick putta James i rätt riktning för att han skulle spela försvarsspel. Inatt kollar jag in en dubbel. Bolagen har dröjt med oddsen men även begränsat marknaden på vissa matcher. Jag har dock hittat nåt jag tycker ser fint ut på förhand. Haka på!

 

Toronto Raptors - Houston Rockets

Raptors får återvända till sin hemmaplan efter övertidsförlusten i Detroit. Tillbaka är också Leonard. Dessa lag brukar spela väldigt jämnt och med formen Rockets är i så kan man mycket väl vinna här. Raptors är dock hemmastarka men insatsen senast övertygade inte alls. Jag väljer att spela Rockets +5,5 poäng till 1,70. Leonard gör ändå en stor skillnad i Raptors men att man vilat honom mer senaste tiden än vanligt gör att man ställer sig frågan. Hur många minuter spelar han inatt?

 

Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers

Grizzlies har blivit ett hopplockat lag såhär i slutet på säsongen. Resterande matcher lär bara användas till att spela ihop sig inför kommande säsong. Man höll dock på att slå ett OKC utan George senast. Nu ska man möta ett skadefritt Portland som verkligen imponerat senaste tiden. Grizzlies spelar med lågt tempo och gör lite poäng. Här ska dock Portland som lirar med tempo och har bra skyttar bara ta hem matchen. Jag gillar dock inte att många bolag begränsat marknaden på denna match och handikappet på -6,5 poäng känns inte ok. Jag väljer istället att man drar ifrån redan i halvlek och spelar Portland -3 poäng i första halvlek. Portland är snabbstartat och bör kunna lösa den linan. 1,85 känns vettigt här.

 

Denna dubbel ger 3,15x degen och jag investerar 3 units. Lycka till vid rygg.

Tipsa om NBA Speltips 6/3: Houston och Portland fixar dubbeln till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
3,15 Dubbel 3 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

06 mars 2019

MATCHTID: 02:00

Spel: Dubbel
Insats: 3 units

ODDS: 3,15

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades