NBA Speltips 6/2: Denver Nuggets – Charlotte Hornets

Godkväll Spelvänner! NBA rekarna fortsätter gå bra ända sen vi smiskade bolagen med Maxbeten på Rockets. Igår fick vi återigen klirr i kassan när reken på Bucks komfortabelt gick in. Lite smolk i bägaren blev det dock när reken på Hornets -5p mot Suns inte gick in utan blev en push pga en meningslös 3 poängare med 4 sekunder kvar på klockan av Suns. Nåväl ingen förlust sen Maxbeten i alla fall och inatt har jag en idé i matchen mellan Denver Nuggets och just Charlotte Hornets. Haka på!

Matchen

Hornets spelade ju som sagt en tidig match mot Suns och blir mer eller mindre back-to-back inför nattens möte med Denver. Man kommer med 3 raka vinster men då är 2 av dessa mot Hawks och Suns. Matcher man bara ska vinna. Hemmavinsten mot Pacers är däremot imponerande men i gårdagens match mot Suns var det inte mycket förutom upphämtningen som imponerade på mig. Denver har 2 raka vinster och har mött väldigt tufft motstånd senaste 4 matcherna. Man föll med 2 poäng mot spurs borta och 1 poäng mot Boston. Detta följde man upp med att vinna mot OKC och Golden State hemma. Nu spelar man hemma igen och håller högt tempo på sin hemmabana. Skyttet och harmonin i laget har sett allt bättre ut och detta är ett lag som verkligen sliter inför hemmafansen. Man ligger på en 8e plats i Western Conference och slåss med näbbar och klor för att behålla slutspelsplatsen. Jag tror på Nuggets här och väljer att spela Denver Nuggets -3,5 poäng till 1,71x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Denver Nuggets -3,5 poäng @1,71

Units: 7

Spelstopp:  03:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 6/2: Denver Nuggets – Charlotte Hornets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades