Nba speltips 6/12: Fyrling som ger 4x degen

Godkväll basketfans! Igår var jag på resande fot men dubbeln som postades i fb gruppen satt fint till 2,09. Inatt tänkte jag fortsätta med en fyrling som ger närmare 4x degen. Haka på!

Portland Trail Blazers – Houston Rockets

Harden, Harden, Harden. Det är galet vilken form denna MVP kandidat har just nu. Trean han sänker med sekunden kvar mot Warriors är helt galen och Rockets fullkomligt svävar. Man är utan Gordon och Paul precis som senast. Portland förlorade igår efter en tuff kamp mot Okc. Backtoback här mot ett Rockets med NBAs bästa spelare just nu tror jag blir för mycket. Tar ändå hängslen och livrem och lirar Rockets +5,5 poäng till 1,48.

Sacramento Kings – Golden State Warriors

Verkligheten börjar komma ikapp Kings och man har nu bara 1 vinst på lagets 5 senaste matcher. Warriors 1 poängsförlust mot Rockets smakade nog extremt surt eftersom man ledde matchen med 20 poäng. Kings har extremt svårt att stänga matcher och får nog ta emot ett Warriors taggat till tusen. Golden State -2 poäng till 1,41 liras.

Philadelphia 76ers – Dallas Mavericks

Phillys supertrio med Embiid, Reddick och Simmons stod för 98 poäng senast mot Suns. Här får man lira på hemmaplan och är utvilade mot ett Mavs som är backtoback och som blev överkörda av Celtics igår. Philly -2 poäng till 1,42 liras som match nr 3 i denna fyrling.

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

Sista matchen i denna fyrling så går jag till ett av de hetaste lagen i nba just nu. Spurs har vunnit 10 av lagets 11 senaste hemmamatcher. Grizzlies är backtoback och har 4 raka förluster. Ett utvilat Spurs på hemmaplan bör bli numret för stort och jag fyller ut min fyrling med Spurs -2,5 poäng till 1,32.

Fyrlingen ger 3,91x degen och jag investerar 4 units. Lycka till vid rygg.

✅ Inget lag jag spelat på i fyrlingen är backtoback

✅ Spurs och Rockets visar upp extremt fin form

✅ Phillys och Warriors supertrios presterar på mycket fin nivå

⚠️ Multispelskuponger är alltid svårare än singlar

Speltips: Fyrling @3,91

Units: 4

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr här

Tipsa om Nba speltips 6/12: Fyrling som ger 4x degen till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades