NBA Speltips 6/11: LA Clippers – Minnesota Timberwolves

Godkväll basketfans! Gårdagens dubbel ville inte gå vår väg men en snabb revansch i morse då Melbourne United gjorde jobbet till fina 1,95x degen. Inatt lägger jag mitt fokus på matchen mellan LA Clippers och Minnesota Timberwolves. Haka på!

LA Clippers – Minnesota Timberwolves

Minnesota är sin vana trogen och har extremt svårt att plocka poäng på resande fot. 5 bortamatcher har resulterat i 5 förluster hittills och så sent som igår fick man rejält med pisk mot Portland som vann med hela 111-81. Det stormar kring laget pga Butlers vara eller icke vara men allt pekar på att han lämnar klubben inom en snar framtid. Laget dras dessutom med skador på betydande spelare som Rose och Teague. Det ser ut att bli 3e valet Jones som får fylla upp i denna match och det är helt klart ett avbräck för Twolves.

Clippers har 3 raka vinster på hemmaplan och föll enbart i premiären mot starka Denver Nuggets. Senast slog man Magic borta med hela 25 poäng och man startade med jättecentern Boban Marjanovic. Killen som kan dunka utan att knappt lämna backen blir ett bekymmer för alla lag som tvingas möta honom. Jag kan inte se att ett utvilat Clippers som är hemmastarka och som endast plockat bort Gortat ur rotationen ska få några större bekymmer här. Mbah a Moute har man varit utan hela säsongen så det är ingen faktor att räkna in här. Jag spelar Clippers -4 poäng till 1,71 och hoppas att trenden med ologiska resultat från de senaste dagarna tar en vändning här. 8 units investeras då jag inte kan se något som talar emot Clippers denna match. Lycka till vid rygg.

✅ Clippers har 3 raka hemmavinster

✅ Timberwolves är backtoback och har 0 bortasegrar

✅ Stormigt i Timberwolves kring Butler men även skador på Teague och Rose

⚠️ Senaste tidens skrällar

Speltips: LA Clippers -4 poäng @1,71

Units: 8

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 6/11: LA Clippers – Minnesota Timberwolves till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades