NBA Speltips 6/11: LA Clippers – Minnesota Timberwolves

Godkväll basketfans! Gårdagens dubbel ville inte gå vår väg men en snabb revansch i morse då Melbourne United gjorde jobbet till fina 1,95x degen. Inatt lägger jag mitt fokus på matchen mellan LA Clippers och Minnesota Timberwolves. Haka på!

LA Clippers – Minnesota Timberwolves

Minnesota är sin vana trogen och har extremt svårt att plocka poäng på resande fot. 5 bortamatcher har resulterat i 5 förluster hittills och så sent som igår fick man rejält med pisk mot Portland som vann med hela 111-81. Det stormar kring laget pga Butlers vara eller icke vara men allt pekar på att han lämnar klubben inom en snar framtid. Laget dras dessutom med skador på betydande spelare som Rose och Teague. Det ser ut att bli 3e valet Jones som får fylla upp i denna match och det är helt klart ett avbräck för Twolves.

Clippers har 3 raka vinster på hemmaplan och föll enbart i premiären mot starka Denver Nuggets. Senast slog man Magic borta med hela 25 poäng och man startade med jättecentern Boban Marjanovic. Killen som kan dunka utan att knappt lämna backen blir ett bekymmer för alla lag som tvingas möta honom. Jag kan inte se att ett utvilat Clippers som är hemmastarka och som endast plockat bort Gortat ur rotationen ska få några större bekymmer här. Mbah a Moute har man varit utan hela säsongen så det är ingen faktor att räkna in här. Jag spelar Clippers -4 poäng till 1,71 och hoppas att trenden med ologiska resultat från de senaste dagarna tar en vändning här. 8 units investeras då jag inte kan se något som talar emot Clippers denna match. Lycka till vid rygg.

✅ Clippers har 3 raka hemmavinster

✅ Timberwolves är backtoback och har 0 bortasegrar

✅ Stormigt i Timberwolves kring Butler men även skador på Teague och Rose

⚠️ Senaste tidens skrällar

Speltips: LA Clippers -4 poäng @1,71

Units: 8

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.